Skip to Content

Werken in een sekstoyshop: het verhaal van Charlotte

Werken in een sekstoyshop: het verhaal van Charlotte

Als je op zoek bent naar een spannende baan, dan is het werken in een sekstoyshop misschien iets voor jou. Charlotte is 25 jaar oud en werkt al een paar jaar in een sekstoyshop. Ze is bereidt om haar ervaringen te delen.

Hoe het begon

Charlotte vertelt dat ze altijd al gefascineerd was door seksualiteit en de bijbehorende speeltjes. Toen ze op zoek was naar een bijbaantje tijdens haar studie, kwam ze per toeval terecht bij een sekstoyshop. Ze was meteen enthousiast en besloot te solliciteren.

De reacties

Toen Charlotte aan haar vrienden en familie vertelde dat ze in een sekstoyshop ging werken, waren de reacties gemengd. Sommige mensen vonden het super interessant en stelden veel vragen, terwijl anderen het toch wel een beetje gek vonden en vroegen of ze het dan ook allemaal zelf ging uitproberen. Charlotte vertelt dat ze zich daar niet veel van aantrok en dat ze trots was op haar keuze.

Het werk

In de sekstoyshop waar Charlotte werkt, is het haar taak om klanten te adviseren over de verschillende producten. Ze vertelt dat het belangrijk is om de klant op zijn of haar gemak te stellen en goed te luisteren naar hun wensen. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met de verkoop en het bijhouden van de voorraad.

De klanten

Charlotte vertelt dat de klanten van de sekstoyshop heel divers zijn. Van jong tot oud en van mannen tot vrouwen. Sommige klanten komen binnen met specifieke vragen, terwijl anderen gewoon een kijkje willen nemen. Charlotte vindt het leuk om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van een keuze.

Taboes doorbreken

Charlotte vertelt dat ze het belangrijk vindt om taboes rondom seksualiteit te doorbreken. Ze merkt dat er nog steeds veel stigma hangt rondom seksspeeltjes en dat mensen zich soms schamen om erover te praten. Door haar werk hoopt ze bij te dragen aan het doorbreken van deze taboes.

Werken in een sekstoyshop is niet voor iedereen weggelegd, maar voor Charlotte is het de perfecte baan. Ze geniet van het adviseren van klanten en het doorbreken van taboes rondom seksualiteit. En dat is tenslotte uiteindelijk waar het om draait: je goed voelen bij je werk en trots zijn op wat je doet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *