Skip to Content

Tips voor als je vriendin meer geld verdient dan jij

Tips voor als je vriendin meer geld verdient dan jij

Het kan lastig zijn als je vriendin meer geld verdient dan jij. Toch hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Wij geven je tips hoe je met dit scenario kan omgaan:

Wees niet jaloers

Het is belangrijk dat je niet jaloers bent als je vriendin meer verdient dan jij. Jaloezie is een van de grootste relatieproblemen. Probeer te vertrouwen op je partner en laat de jaloezie los.

Wees niet afhankelijk

Het is belangrijk dat je niet afhankelijk bent van je partner. Als je afhankelijk bent, kan dat jouw relatie onder druk zetten. Probeer je eigen leven te leiden en je eigen geld te verdienen.

Wees respectvol

Wees respectvol naar je partner en laat haar haar eigen geld verdienen. Het is belangrijk dat je begrijpt dat ieder mens zijn of haar eigen keuzes maakt.

Praat over geld

Praat regelmatig over geld met je partner. Het is belangrijk dat je weet hoe je partner denkt over geld en wat hij of zij ervan vindt dat jij minder verdient. Zo kunnen jullie beter beslissingen nemen over geldzaken. Bespreek ook of jullie je eigen rekening houden of voor een gezamenlijke rekening gaan.

Lees ook: Wie betaalt wat in de relatie

Doe gezamenlijke activiteiten

Probeer samen activiteiten te doen die geen geld kosten. Ga bijvoorbeeld wandelen, naar het park, of kook een maaltijd samen. Op deze manier kunnen jullie geld besparen en toch quality time met elkaar doorbrengen.

Meer vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *