Skip to Content

35 grappige en originele voicemail berichten voor antwoordapparaat

35 grappige en originele voicemail berichten voor antwoordapparaat

Een antwoordapparaat is een handig hulpmiddel om telefoontjes te beantwoorden wanneer je niet in staat bent om de telefoon op te nemen. Het is echter niet altijd leuk om dezelfde saaie boodschap te horen wanneer je belt. Aangezien het 30 januari de absurde antwoordapparaat berichten dag is hebben we 35 grappige en originele voicemail berichten verzameld die je kan gebruiken om een glimlach op het gezicht van je beller te toveren.

 1. Hallo! U bent verbonden met de antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen, want ik ben druk bezig met het redden van de wereld. Laat alsjeblieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik de wereld heb gered.
 2. U spreekt met de antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik op zoek ben naar mijn verloren sleutels. Als u wilt helpen zoeken, kunt u een bericht achterlaten na de piep.
 3. Hallo, u spreekt met (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar, want ik ben bezig met het schrijven van het volgende grote boek. Als u een voorproefje wilt horen, kunt u een bericht achterlaten na de piep.
 4. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik aan het bungeejumpen ben. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik veilig ben geland.
 5. Hallo, u spreekt met (uw naam). Helaas ben ik momenteel bezig met het bouwen van een tijdmachine. Als u een bericht achterlaat, kan ik u misschien terugbellen vanuit het verleden of de toekomst.
 6. U bent verbonden met de antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel bezig met het oplossen van een moordzaak. Laat alstublieft een bericht achter met uw theorieën over wie de dader zou kunnen zijn.
 7. Hallo, u bent verbonden met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben op dit moment niet beschikbaar omdat ik mijn innerlijke zen probeer te vinden. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik mijn innerlijke rust heb gevonden.
 8. U spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik mijn ooglapje en mijn piratenhoed aan het zoeken ben. Als u wilt helpen zoeken, kunt u een bericht achterlaten na de piep.
 9. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik in de rij sta voor het concert van mijn favoriete band. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik ben bijgekomen van mijn concertroes.
 10. Hallo, u spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik bezig ben met het schrijven van een brief aan de Kerstman. Laat alsjeblieft een bericht achter met uw kerstwensen.
 11. U bent verbonden met de antwoordappaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik mijn toverstaf aan het zoeken ben. Als u een spreuk kent om hem te vinden, kunt u een bericht achterlaten na de piep.
 12. Hallo, dit is (uw naam). Ik ben op dit moment niet beschikbaar omdat ik deelneem aan een wedstrijd om de grootste pizza ter wereld te maken. Laat alstublieft een bericht achter en ik deel misschien wel een stukje met u als ik klaar ben.
 13. U spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik vastzit in een Escape Room. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik de uitgang heb gevonden.
 14. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik bezig ben met het schrijven van een roman. Laat een bericht achter en misschien wordt u wel een personage in mijn boek.
 15. Hallo, dit is (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik op het punt sta om naar de ruimte te gaan. Laat een bericht achter en ik vertel u alles over mijn ruimteavontuur als ik terug ben op aarde.
 16. U bent verbonden met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel bezig met het klimmen van de Mount Everest. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik de top bereikt heb.
 17. Hallo, u spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik aan het leren ben hoe ik eenhoorns kan temmen. Laat alstublieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik mijn eigenhoorn heb gevonden.
 18. U spreekt met (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik op het strand lig en een boek aan het lezen ben. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik klaar ben met mijn siësta.
 19. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Ik ben momenteel bezig met het leren van het vliegen op een bezemsteel. Als u een toverspreuk kent om het proces te versnellen, kunt u een bericht achterlaten na de piep.
 20. Hallo, u spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik deelneem aan een taart-eet-wedstrijd. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik de winnaar ben.
 21. U bent verbonden met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik aan het trainen ben voor het WK papieren vliegtuigjes vouwen. Laat alstublieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik mijn kwalificatie binnen heb.
 22. Hallo, dit is (uw naam). Ik ben momenteel bezig met het bouwen van een iglo in mijn achtertuin. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik een sneeuwbalgevecht heb gehad.
 23. U spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik op een geheime missie ben. Als u een bericht achterlaat, zal ik u terugbellen zodra ik mijn missie heb voltooid.
 24. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik aan het oefenen ben voor de Olympische Spelen in het koffiezetapparaat werpen. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik een nieuw wereldrecord heb gevestigd.
 25. Hallo, dit is (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik mijn huis aan het schoonmaken ben. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik het stof uit mijn haar heb gewassen.
 26. U bent verbonden met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik mijn innerlijke chi probeer te vinden tijdens een meditatiesessie. Laat alstublieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik in balans ben.
 27. Hallo, u spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Ik ben momenteel bezig met het schilderen van mijn meesterwerk. Als u een bericht achterlaat, kan ik u misschien uitnodigen voor de opening van mijn kunsttentoonstelling.
 28. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik deelneem aan een wedstrijd om de grootste zandkasteel te bouwen. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik mijn trofee heb gewonnen.
 29. U spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik mijn innerlijke rockster probeer te vinden tijdens een karaokeavond. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik een nummer van Queen heb gezongen.
 30. Hallo, dit is (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik aan het koken ben voor mijn eigen kookshow. Als u een bericht achterlaat, kan ik u misschien uitnodigen als gast voor mijn volgende aflevering.
 31. U bent verbonden met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik aan het leren ben hoe ik kan teleporteren. Laat alsjeblieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik op uw stoep verschijn.
 32. Bedankt voor het bellen naar (uw naam). Ik ben momenteel niet beschikbaar omdat ik bezig ben met het bouwen van mijn eigen pretpark. Als u een bericht achterlaat, kan ik u misschien een VIP-pas aanbieden.
 33. Hallo, u spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik bezig ben met het oplossen van een Rubiks kubus. Laat een bericht achter en ik bel u terug zodra ik alle kleuren op de juiste plek heb gekregen.
 34. U spreekt met het antwoordapparaat van (uw naam). Helaas kan ik de telefoon niet opnemen omdat ik een marathon aan het lopen ben. Laat alstublieft een bericht achter en ik bel u terug zodra ik de finish heb bereikt.
 35. Bedankt
Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *