Skip to Content

Verliefd op de buurman

Verliefd op de buurman

Ilse was een jonge vrouw die net was verhuisd naar een nieuwe buurt. Ze was erg druk met het inrichten van haar nieuwe huis en het verkennen van haar nieuwe omgeving. Ze was niet op zoek naar liefde, maar het gebeurde toch: ze werd verliefd op haar buurman.

Een onverwachte ontmoeting

Ilse ontmoette haar buurman, Tom, toen hij haar hielp met het dragen van een doos vol boeken. Ze raakten aan de praat en Ilse voelde meteen een klik. Tom was charmant en grappig en hij maakte haar aan het lachen. Ilse voelde zich op haar gemak bij hem en ze begonnen elkaar vaker te zien.

Verliefd

Na een paar weken merkte Ilse dat ze gevoelens had voor Tom. Ze kon niet stoppen met aan hem te denken en haar hart maakte een sprongetje elke keer als ze hem zag. Maar ze was ook zenuwachtig. Wat als Tom haar gevoelens niet beantwoordde? Wat als het vreemd was om een relatie te hebben met haar buurman?

Ilse besloot om de spanning tussen haar en Tom langzaam op te bouwen. Ze brachten steeds meer tijd samen door, gingen samen wandelen en hadden lange gesprekken op de bank. Ilse voelde dat de spanning tussen hen groeide en ze kon zien dat Tom haar ook leuk vond. Althans dat dacht ze.

De stap zetten

Na een paar maanden voelde Ilse dat het tijd was om de stap te zetten. Ze wilde Tom vertellen hoe ze zich voelde. Op een avond nodigde ze hem uit om bij haar te komen eten en vertelde hem dat ze verliefd op hem was. Tom was even stil en Ilse voelde haar hart bonzen. Helaas was haar twijfel terecht, hij gaf aan haar heel erg aardig te vinden en ervan te genieten om tijd samen door te brengen, maar dan meer als broer en zus. Hier had Ilse natuurlijk wel moeite mee om te accepteren, de eerste paar weken heeft ze hem ontweken omdat ze hem niet onder ogen durfde te komen. Natuurlijk kon dat niet lang duren en werden ze uiteindelijk toch ‘gewoon’ vrienden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *