Skip to Content

Verlanglijstje man; cadeau inspiratie en ideeën voor hem

Verlanglijstje man; cadeau inspiratie en ideeën voor hem

Of het nu voor een verjaardag is, of voor één van de feestdagen als kerst of Sinterklaas, soms weet je echt even niet wat je nu voor een man moet kopen. Zeker niet als de man in kwestie het zelf eigenlijk ook niet weet… Waarmee kun je een man nu blij maken?

Verzorgingsproducten voor een man

Ook een man kan het fijn vinden om een lekker geurtje te krijgen. Of dit nu voor onder de douche is, gewoon een heerlijk geurtje om op te doen of juist als after shave. Er zijn heerlijke geuren die echt typisch mannelijk zijn. Leuke giftsets zijn er zeker ook.

Is het voor je eigen partner? Tja, dan kies je natuurlijk stiekem die geur die jezelf zo heerlijk vindt… Flauw richting je man of vriend? Nee hoor, want als jij hem lekker vindt ruiken, plukt hij daar toch juist de vruchten van?

Een drankje voor hem…

Tja, drank en mannen gaan nu meestal best wel samen. Uiteraard moet je hier niet meteen van uitgaan, want echt niet iedere man wordt warm van een fles whisky. Maar dat zal je vast van bekende mannen wel weten. Kies voor een fles drank die de persoon in kwestie wel kan waarderen.

Vaak zijn er ook leuke giftsets in dit verband te koop. Houdt de man wel van bier? Dan kun je zeker je hart ophalen. Je hebt immers bieren in allerlei varianten die heel leuk zijn om te geven. Of wat dacht je van lokale biertjes! Een beetje zoekwerk kan je op de leukste ideeën brengen.

Pizzafan? Geef een pizzakruk!

Echt een superidee: een kruk van pizzadozen. Het is een kartonnen krukje, welke je als kruk kunt gebruiken maar ook als bijzettafeltje of misschien wel als nachtkastje. Als je denkt dat het zo in elkaar deukt, dan heb je het mis want het ding kan tot wel 200 kg dragen. Dus als stoel zou ook nog kunnen.

Voor een echte pizzafan is dit dus een superkado! Ontzettend leuk als hij ook nog een groot gevoel voor humor heeft én je nog iets moet hebben voor een hilarisch Sinterklaasavondje met vrienden.

Meer informatie vind je hier.

Leuke sokken

Het is natuurlijk een flauw idee: kousen kopen voor het surprisespel of voor onder de kerstboom. Maar leuke kousen met een toepasselijke tekst erop zijn eigenlijk best wel een superidee. Pas het gedicht erbij aan en je hebt een prima idee. Do Not Disturb, I’m Gaming: waarschijnlijk toepasbaar bij veel mannen…

Meer informatie vind je hier.

Baardverzorging

Hoe mannelijk wil je het hebben? Heeft de man die een cadeau van jou tegoed heeft een baard? Geef hem dan een baardverzorgingset. Je kunt uiteraard zelf van alles verzamelen en er een persoonlijke set van maken. Maar een complete set kopen is stiekem wel zo makkelijk en helemaal op elkaar afgestemd.

Wat er thuishoort in een complete set? Je kunt denken aan zaken als een baardbalsem, baardolie, anti-klitkam, een baardborstel, een baardschaar, een opbergtas en alles uiteraard mooi verpakt.

Meer informatie vind je hier.

Technisch Lego

Houdt de man wel van een beetje hobbyen, dan zou je kunnen kiezen voor een mooie doos van technisch LEGO! Is iets heel anders, maar kan wel een nieuwe hobby inluiden. Is weer eens iets anders dan avonden lang achter een beeldscherm hangen. Of je partner dan meer aanspreekbaar is, is wel de vraag, maar je zou ook samen met LEGO aan de slag kunnen gaan!

Want voor jou is er vast ook wel een mooie LEGO-doos te vinden. Misschien houd je zelf ook wel van technische dingen of anders kies je voor een LEGO Creator Expert doos. Wat dacht je voor je partner van een Lamborghini in LEGO-steentjes?

Meer informatie vind je hier.

Sieraden

Een man kan net zo goed als een vrouw verwend worden met een sieraad. Dit kan uiteraard in heel veel prijsklassen gezocht worden. Zoek je een mooi sieraad om je liefde te laten zien voor je man, dan kun je vanzelfsprekend kiezen voor een prachtige ketting, bijvoorbeeld zilver, goud of staal, met iets van jouw naam eraan of misschien wel juist een bedel van iets wat hem lief is.

Zijn vrachtwagen, jullie huisdier of juist een plaatje met de foto van jou en/of jullie kinderen erin gegraveerd/op geprint. Is het de bedoeling om iets minder duur te kopen, bijvoorbeeld voor iemand die je trekt met Sinterklaas, dan kun je denken aan een leren armbandje of een veterketting met een toepasselijke bedel eraan.

Meer informatie vind je hier.

Koffiefanaat?

Houdt de jarige of wie je hebt getrokken bij de lootjes van koffie? Weet je dat ze thuis een espressoapparaat hebben? Dan is een capsulehouder misschien wel een leuk idee. Zo kan hij diverse soorten netjes bij elkaar houden en iedere keer even bedenken wat hij dit keer zal nemen…

Natuurlijk kun je het ook anders doen. In plaats van zo’n houder koop je diverse soorten koffie voor hem.

Meer informatie vind je hier.

Sleutelhanger

Veel kerels hebben veel sleutels… Voor de auto, het huis, kantoor of wat dan ook. Een sleutelhanger geven klinkt misschien wat simpel. Maar wordt zeker leuk als je er iets persoonlijks van maakt. Dit kan door er een fotosleutelhanger van te maken.

Maar er zijn eveneens andere mogelijkheden. Met een toepasselijke tekst erop, bijvoorbeeld. Of laat je kind op een andere manier iets moois maken wat je eraan hangt. Of haak zelf een klein gelukspoppetje die je eraan hangt. Mogelijkheden genoeg!

Foto van zijn gezin

Of je man of partner nu op kantoor werkt, vrachtwagenchauffeur is of misschien wel voor de klas staat, er is bijna altijd wel ergens een plek te bedenken waar hij graag een foto van zijn gezin ziet staan. Je kunt hem helemaal verrassen als jullie een mooie foto laten maken, waar hij niets vanaf weet.

En als je die foto dan ook nog in een prachtig lijstje doet, dan kan het cadeau niet meer stuk! Ook een leuk idee: laat de kinderen er een mooi lijstje omheen voor maken! Zo wordt het nog persoonlijker. Of koop zo’n bijzondere explosion box, waar je mooie foto’s van jullie gezin in doet en er ook nog ruimte is voor een extra cadeautje!

Meer informatie vind je hier.

Wil
Laatste berichten van Wil (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *