Skip to Content

Vakantie seks; hoe vaak en 10 situaties wil je echt niet meemaken!

Vakantie seks; hoe vaak en 10 situaties wil je echt niet meemaken!

Seks op vakantie is iets waar veel mensen naar uitkijken. Het is een kans om je lading los te laten en je seksleven een boost te geven. Maar helaas gaat het niet altijd goed. Er kunnen allerlei dingen misgaan tijdens seks op vakantie. Van ongewenste seksuele avances tot seks in het openbaar: hier zijn 5 situaties die je absoluut niet wil meemaken tijdens seks op vakantie.

Ongewenste sexual advances

Het kan helaas voorkomen dat je ongewenste seksuele avances krijgt tijdens de vakantie, dit kan een toevallige voorbijganger zijn maar ook iemand die je ontmoet tijdens het stappen en hoopt dat er meer volgt.

Soms is het iemand die je echt niet aantrekkelijk vindt, maar soms is het iemand die je wél aantrekkelijk vindt. In beide gevallen is het vervelend en kan het je vakantie verpesten.

Seks in het openbaar

In sommige landen is het toegestaan om seks te hebben in het openbaar, maar in de meeste landen is dat verboden. Ook in Nederland is seks in het openbaar niet toegestaan, dus je moet hier voorzichtig mee zijn.

Wees je ervan bewust dat je in sommige landen grote boetes kunt krijgen als je betrapt wordt als je seks in het openbaar hebt. Toch kan dit behoorlijk spannend zijn. Meer info vind je hier.

Seks met een vreemde

Seks met een vreemde is natuurlijk niet iets wat je van tevoren weet, maar het kan wel gebeuren. In sommige gevallen is het leuk en spannend, maar in andere gevallen kan het gevaarlijk zijn.

Wees dus voorzichtig met wie je seks hebt en zorg ervoor dat je altijd met iemand seks hebt die je echt wil. Zorg ook dat je vooraf beschikt over de juiste voorbehoedsmiddelen zodat je niet na afloop thuiskomt met een vervelende verrassing.

Een gebroken condoom

Geniet je samen van de seks en doe je je best om dat veilig te doen met de nodige maatregelen. Kom je er na afloop achter dat de condoom gescheurd is… Mocht dat overkomen kan je een zogenaamde morning-after-pil slikken.

Betrapt worden in het bubbelbad

Heb je een kamer geboekt met bubbelbad, en zit je ‘s-avonds gezellig samen bij te komen van een warme zomerse dag in het bubbelbad op het dakterras bij je kamer krijg je opeens ongewenst ‘bezoek’ van de monteurs die dagelijks het bad controleren op bepaalde waarden en binnen komen via een speciaal monteurs luikje…

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *