Skip to Content

Wat als je vrouw een trio wil? Hoe vind je een derde vrouw?

Wat als je vrouw een trio wil? Hoe vind je een derde vrouw?

Als je partner aan komt zetten met het verzoek voor een trio, kan dat in eerste instantie behoorlijk overweldigend zijn. Je weet niet of je het wel wilt, of hoe je er eigenlijk over denkt. Misschien vind je het spannend of opwindend, of ben je bang dat het je relatie kan schaden. Hoe dan ook, het is een belangrijke beslissing die je samen moet nemen.

Wat is een trio?

De meeste mensen fantaseren er wel eens over: seks met twee partners tegelijk. Het is spannend, opwindend en de mogelijkheden zijn eindeloos. Helaas is het niet altijd makkelijk om een goede partner te vinden voor een trio, laat staan ​​twee. Een trio is iets waar velen van dromen, maar maar weinigen de stap durven te zetten. Het lijkt spannend, intimiderend en kan voor veel vragen zorgen. Hoe vind je een derde persoon die je vertrouwd? Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt? Welke regels moet je bespreken voordat je begint?

Een trio is iets heel intiems en het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij de personen met wie je het doet. Als je er klaar voor bent, kan het een heel spannende ervaring zijn waar je met plezier aan terug zult denken.

Wat als je partner een trio voorstelt?

Als je partner voorstelt om een derde persoon in je seksleven toe te laten, is het belangrijk dat je eerst met elkaar praat over wat jullie beiden verwachten. Waarom wil je partner een trio? Wat vind je er zelf van? Wat zijn jullie grenzen? Het is belangrijk dat je allebei op dezelfde pagina zit voor je verder gaat.

Hoe vindt je een derde persoon?

Als je er beiden klaar voor bent, is het tijd om een derde persoon te zoeken. Dit kan een lastige taak zijn, maar er zijn een aantal manieren waarop je iemand kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld een advertentie plaatsen op een erotische website of contactadvertentie, of je kunt rondvragen bij vrienden of kennissen. Als je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, is het belangrijk om eerst met elkaar te praten en te kijken of er een klik is.

Tips voor als je kiest voor een trio

  1. Communicatie; Een van de belangrijkste dingen bij een trio is goede communicatie. Vertel je partner wat je wel en niet lekker vindt. Praat ook over wat je wilt uitproberen en wat je niet wilt. Het is belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt, dat je je partner vertrouwt en weet dat hij of zij respect zal hebben voor jouw wensen.
  2. Bescherm je zelf; Als je seks hebt met twee partners, is het verstandig om dat op een veilige manier te doen. Zorg ervoor dat je altijd een condoom gebruikt. Een triootje is geen reden om onveilige seks te hebben.
  3. Wees niet jaloers; Jaloezie is een van de grootste risico’s bij een trio. Als je jaloers bent, zal je alleen maar negatieve energie uitstralen en de sfeer verpesten. Er is niets mis met die gevoelens, maar probeer het een plek te geven en te begrijpen dat je partner nog steeds van je houdt, ongeacht hoeveel plezier hij of zij heeft met de andere partner. Heb je er toch moeite mee geef dit dan ook duidelijk aan, waar voor jou de grens ligt.
  4. Bouw rustig up; De eerste keer dat je seks hebt met twee partners is spannend. Geef jezelf (en je partner) de tijd om te wennen aan het idee en de situatie. Begin met een paar kusjes en aanrakingen voordat je daadwerkelijk in bed kruipt en bouw de spanning rustig op. Je moet elkaar tenslotte ook nog leren kennen.
  5. Neem je tijd; Een trio is niet iets wat je in een uur moet doen. Begin langzaam en neem je tijd om alle mogelijkheden te verkennen. Er is geen haast, dus geniet ervan.
  6. Vertrouwen; In een trio is het belangrijk dat je je partner vertrouwt en hem of haar ook het initiatief laat nemen. Dit betekent niet dat je je partner alles moet laten doen, maar wel dat je hem of haar de ruimte geeft om te experimenteren.
  7. Wees niet bang om nee te zeggen; Als je iets niet wilt, zeg het dan gewoon. Je hoeft niet alles te doen om je partner te pleasen. Als je iets niet lekker vindt of te ver vindt gaan, zeg het dan. Je partner zal het waarderen dat je eerlijk bent.
  8. Geniet ervan; Onthoud dat het belangrijkste is dat je doet wat jij leuk vindt. Dit betekent niet dat alles perfect hoeft te gaan, zeker niet een eerste keer, maar probeer je wel te te ontspannen en genieten van de ervaring.
  9. Maak herinneringen; Dit moment zal je zeker niet snel vergeten.

Meer ervaringen lees je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *