Skip to Content

10 tips orgasme vrouw; zo zorg je ervoor dat zij ook kan klaarkomen

10 tips orgasme vrouw; zo zorg je ervoor dat zij ook kan klaarkomen

In onze seksuele cultuur richten we ons vooral op het krijgen van een orgasme bij mannen. Het lijkt er soms wel op dat we vergeten dat vrouwen ook een orgasme nodig hebben!

Hoewel het stimuleren van de clitoris de beste manier is om een orgasme bij een vrouw te bereiken, zijn er nog veel andere dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat zij ook echt toe komt aan een heerlijk hoogtepunt.

Lees ook: Wereld Orgasme dag

Vrouwelijk orgasme

We hebben het vaak over orgasmen, maar we zijn er maar weinig van bewust hoe we ervoor kunnen zorgen dat vrouwen ook kunnen genieten van een orgasme. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een vrouw tot een orgasme te brengen. Daarom hebben we hier 10 tips voor je verzameld, zodat je je vrouw heerlijke orgasmes kunt bezorgen!

Wees geduldig

Vrouwen hebben meestal wat meer tijd nodig om opgewonden te raken dan mannen. Wees dus geduldig en neem de tijd om haar op te winden. Beperk je niet alleen tot het voorspel, maar maak tijd voor aanrakingen en kusjes, of een stiekeme zuigzoen gedurende de dag. Dit zal haar verlangen naar je doen toenemen.

Let op haar lichaamstaal

Als je haar aanraakt, let dan goed op haar lichaamstaal. Voelt ze zich op haar gemak? Krimpt ze ineen of maakt ze zich juist stijf? Luister ook naar wat ze zegt. Als ze aangeeft dat ze iets niet lekker vindt, doe het dan niet. Probeer de lichaamstaal niet alleen te interpreteren, maar vraag er ook naar ter bevestiging zodat je zeker weet dat ze ook geniet.

Wees niet te ruw

Vaak denken mannen dat vrouwen ruige seks lekker vinden, maar dat is niet altijd het geval. Wees voorzichtig met haar en ga niet te ruw te werk. Als ze aangeeft dat ze iets niet lekker vindt, doe het dan niet.

Gevoelige plekjes

De clitoris is een van de meest gevoelige plekken van het vrouwelijk lichaam en is een belangrijk onderdeel om een orgasme te bereiken. Stimuleer haar clitoris dus met je tong, vingers of een seksspeeltje.

Let wel op: sommige vrouwen vinden directe stimulatie van de clitoris te gevoelig. Probeer dus eerst uit wat ze fijn vindt. Ook de g-spot is een plek in de vagina die extra gevoelig is. Stimuleer deze plek met je vingers of een seksspeeltje. Sommige vrouwen kunnen hierdoor spuitend klaarkomen.

Gebruik je hele lichaam

Naast je tong, zijn je handen ook geweldige seksuele hulpmiddelen. Gebruik ze om haar borsten te strelen, haar vagina en clitoris te masseren of haar billen te kneden.

Er zijn veel erogene zones op het lichaam van een vrouw, dus ontdek samen wat ze lekker vindt. Je tong en vingers zijn niet de enige seksuele hulpmiddelen die je hebt. Gebruik je hele lichaam om haar te stimuleren. Streel bijvoorbeeld met je borsthaar over haar rug of masseer haar met je benen.

Verander af en toe van standje

Als je een tijdje hetzelfde standje aanhoudt, kan het vervelend worden. Probeer af en toe van standje te veranderen om de spanning op te bouwen en haar opnieuw op te winden.

Ga op zelfonderzoek uit

Soms kan het ook handig zijn om op zelfonderzoek uit te gaan en zelf te onderzoeken wat er nodig is om tot een orgasme te komen. Je kan hierbij natuurlijk je vingers gebruiken, maar ook speeltjes kunnen fijn zijn om een stapje verder te gaan.

Wees niet bang om te experimenteren

Seks is een kwestie van uitproberen. Wees dus niet bang om te experimenteren met verschillende standjes, erotische verhalen of wat je maar kunt bedenken. Ook speeltjes kunnen hierbij helpen en voor meer genot zorgen. Het belangrijkste is dat je beiden plezier hebt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *