Skip to Content

Tantra seks voor beginners; wat is het, tips en sexuele oefeningen

Tantra seks voor beginners; wat is het, tips en sexuele oefeningen

Veel mensen beschouwen seks als een fysiek iets. Het is iets dat je doet met je lichaam. Om echter het maximale uit seks te halen, is het belangrijk om het ook op een energetisch niveau te beleven. Dit is waar tantra seks in beeld komt.

Als je het hebt over seks, is tantra seks waarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt. Seks is vaak geassocieerd met genieten van snelle en harde seks, maar tantra seks is een heel andere aanpak. In plaats van te focussen op de release van seksuele energie, legt tantra seks de nadruk op het opbouwen van seksuele energie. Dit kan leiden tot een diepere en meer bevredigende seksuele ervaring.

Wat is tantra seks?

Tantra seks is een oude Oosterse seksuele praktijk die duizenden jaren oud is en uit India komt. Het doel van tantra seks is om seks energie op te wekken en deze energie te gebruiken om een ​​dieper seksueel bewustzijn en eenheid tussen partners te bereiken. Tantra seks is een slow-sex beweging die steeds meer mensen aantrekt die op zoek zijn naar een meer bevredigende en intieme seksuele ervaring.

Opbouwen van seksuele energie

De sleutel tot het bereiken van een diepere seksuele intimiteit met tantra seks ligt in het opbouwen van seksuele energie in plaats van het alleen maar uit te laten, zoals bij traditionele seks. Door de seksuele energie op te bouwen, kunnen partners een diepere verbinding met elkaar ervaren. Dit kan leiden tot een meer bevredigende seksuele ervaring voor beide partners.

Doel van tantra seks

Tantra seks is een slow-seks beweging die steeds meer mensen aantrekt die op zoek zijn naar een meer bevredigende en intieme seksuele ervaring. De sleutel tot het bereiken van een diepere seksuele intimiteit met tantra seks ligt in het opbouwen van seksuele energie in plaats van het alleen maar uit te laten, zoals bij traditionele seks. Door de seksuele energie op te bouwen, kunnen partners een diepere verbinding met elkaar ervaren. Dit kan leiden tot een meer bevredigende seksuele ervaring voor beide partners.

Stop start methode

Het opbouwen van seksuele energie kan een aantal verschillende manieren. Een van de meest populaire manieren is door middel van de “stop-start” methode. Bij deze methode, start de man met het stimuleren van de penis van de vrouw, maar stopt voordat hij klaarkomt. Dit wordt dan herhaald tot de vrouw klaarkomt. Deze methode kan ervoor zorgen dat de seksuele energie zich opbouwt tot een hoogtepunt, waardoor beide partners een diepere seksuele ervaring kunnen hebben.

Experimenteren

Een andere manier om seksuele energie op te wekken is door middel van buiten de gebaande gaan. Seks waarbij denkt en durft te experimenteren met verschillende seksuele posities en praktijken. Dit kan helpen seksuele energie op te wekken door het uitproberen van nieuwe dingen en het uitbreiden van seksuele grenzen. Ook kan dit helpen seksuele spanning op te wekken en te vergroten, wat kan leiden tot een diepere seksuele ervaring.

Meer tantra oefeningen vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *