Skip to Content

Smartwatch voor vrouwen en mannen

Smartwatch voor vrouwen en mannen

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen; smartwatches. De mobiele telefoon is niet meer voldoende, het moet kleiner en draagzamer. De smartwatch, een kleine computer dat je als een horloge om je pols draagt is the next thing.

Hier kan je niet alleen op zien Eigenlijk is dit een soort verlengstuk van je telefoon. Voor veel mensen is de wearable een instrument dat onderdeel is geworden van de lifestyle.

Je telefoon kan je via bluetooth verbinden met je smartwatch om meldingen binnen te krijgen. Er worden regelmatig nieuwe modellen op de markt gebracht. Bijvoorbeeld een waterdichte versie die je ook kan gebruiken tijdens het zwemmen als bewegingsmeter.

Apple Watch Series 3

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks aan slimme functies. Hij is erg geschikt voor jou als fanatieke buitensporter door de ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter.

De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met nog meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

Met de Apple Watch-series 3 is het makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven. Eigenaren van een Apple watch zweren erbij en kunnen niet meer zonder.

Functies van de Apple watch

 • Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work outs buiten.
 • Activiteit-app met slimme coaching, na afloop van de training kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken.
 • Of je nou graag circuittrainingen of yoga doet, gebruik gewoon de apps die je al kende. Want ook die work outs tellen mee om je Activiteit-ringen rond te krijgen
 • Verbeterde Hartslag app.
 • De ingebouwde hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt.
 • Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. Het maakt niet uit waarnaartoe. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training weer vol voor gaan.
 • Voor rolstoel­gebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun roltechniek en het terrein om tot accurate Activiteit-gegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee work outs speciaal voor rolstoelers.

Plus- en minpunten van de Apple Watch Series 3

+ Meet je slaapritme, verbrande calorieën, stappen, hartslag en afstand
+ Volledig waterdicht en dus perfect om mee te zwemmen; Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet je work outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker.
+ GPS-sensor toont locaties en routes
+ Toont notificaties, binnenkomende berichten, telefoontjes en mogelijkheid hier op te reageren.
+ Muziekbediening
+ Een snelle processor zodat Siri tegen je kan praten.
– Bellen en berichten verzenden, alleen mogelijk in combinatie met een iPhone 5s of nieuwer.
– Dit is de duurste smartphone uit dit rijtje.

Het populairste is de Apple watch 3 van 38mm met een gouden aluminium en roze sportband. Daarna volgen de zilveren versie, space grey en de speciale 42mm nike versie met een zwarte sportband.

Meer informatie vind je hier.

Fitbit Versa

Fitbit introduceert de Fitbit Versa wearable. Een smartwatch die je de hele dag draagt en helpt om bewuster te leven. De Fitbit Versa voorziet je van gepersonaliseerde inzichten welke je helpen om jouw doelen te bereiken.

Op je werk of thuis gebruik je Versa niet alleen om de tijd af te lezen maar ontvang je notificaties van onder andere telefoontjes en reageer je snel op berichten.

Je hebt je agenda en je favoriete apps altijd bij de hand en middels de bluetoothverbinding luister je draadloos naar je favoriete muziek.

Functies van de Fitbit Versa

 • Is het tijd voor een sportieve activiteit? 1-2-3 go! Met je work-out om je pols kan je snel van start. Ben je meer een renner of fietser dan geeft de GPS tracker je inzicht in afgelegde kilomters en bijbehorende tijden. De Fitbit meet stappen, traptreden, hartslag en snelheid.
 • Ook als je naar bed gaat, gaat de watch met je mee. De Fitbit Versa volgt automatisch je slaapcyclus en de tijd die je doorbrengt in lichte, diepe en REM-slaapstadia en helpt je hiermee om de kwaliteit van slapen te verhogen.
 • De Fitbit Versa helpt je jouw lichaam beter te leren kennen en hier bewuster mee om te gaan.
 • Met Fitbit Versa heb je jouw favoriete muziek altijd bij de hand. Onderweg naar je werk, tijdens een wandeling of gedurende je dagelijkse sportmoment luister je muziek zonder dat hier een smartphone voor nodig is. Op jouw Fitbit Versa kun je namelijk meer dan 300 nummers kwijt.
 • De Versa heeft een stille wekker en maakt je wakker door zachtjes te trillen, zonder geluid te maken. Zo wordt alleen jij wakker van de wekker.
 • Jouw gepersonaliseerde oefeningen worden op het scherm afgebeeld. Een trainer helpt je door de oefeningen heen en je krijgt feedback op maat.

Plus- en minpunten van de Fitbit Versa

+De batterij van de Fitbit Versa gaat tot wel vier dagen mee! De Versa trackt de ochtenden, middagen, avonden en alles ertussen in.
+ De Fitbit Versa wordt geleverd met oplaadstation, adapter, bandje in twee maten en handleiding.
+ Meet je stappen, trappen, calorieën en hartslag
+ Toont binnenkomende berichten, noficaties en verzend berichten
+ Muziekbediening
+ Geschikt voor onderwater tot 50 meter: De Fitbit Versa draag je natuurlijk ook gewoon tijdens het zwemmen. Alle getrokken baantjes, verbrande calorieën en gezwommen afstand worden netjes bijgehouden.
+ De Fitbit Versa is ook compatibel met 150 modellen Android-smartphones.
+ Is in verhouding zeer ‘betaalbaar’.
– Geen GPS sensor, deze is wel te vinden in de Fitbit Ionic.

Black/Black Aluminum, peach rose gold aluminium / special edition charcoal

Meer informatie vind je hier.

Samsung Gear S3 Smartwatch

De Samsung Gear S3 smartwatch is klassiek vanbuiten en hypermodern vanbinnen. De Gear S3 Classic heeft een prachtig design dat veel wegheeft van een normaal horloge en is voorzien van geavanceerde functies zoals je van een smartwatch mag verwachten.

Met de Samsung Gear S3 om je pols is het niet meer nodig om je smartphone altijd bij je te hebben. Je kan reageren op inkomende oproepen, berichten en andere notificaties.

Er is nog meer: sporten, voice-opdrachten inspreken, muziek streamen naar je Bluetooth-koptelefoon. Het kan allemaal.

Functies Samsung Gear S3

Wat kun je nou allemaal met de Gear S3?

 • Naast zien hoe laat het is
 • GPS-tracker
 • beantwoorden van telefoontjes
 • Whatsapp
 • Meet: stappen, traptreden, hartslag, hoogte, druk en calorieën
 • Samsung S Health is de app die je helpt om al je sportdoelen te behalen. De app daagt je uit om actief bezig te zijn maar geeft ook informatie over voeding en wanneer je juist rust moet houden. Stel je persoonlijke fitnessprogramma op en meet je afstand, calorieën, hoeveel koppen koffie je gedronken hebt en nog veel meer!
 • Maak gebruik van Spotify op de Gear S3. Dankzij de Spotify premium app voor de Gear S3 zet je je favoriete nummers op je Samsung smartwatch en leef je helemaal uit! De bètaversie vind je gemakkelijk in de Galaxy App-store.

Plus- en minpunten van de Samsung Gear S3 Smartwatch

+ Meet je hartslag
+ GPS in combinatie met je smartphone
+ Ingebouwde muziekbediening
+ Geschikt om mee te bellen
+ Bandje is verwisselbaar
+ Geschikt voor zowel Android als iOS-toestellen
+ Je kunt de Gear S3 tot 4 dagen gebruiken voordat je hem weer moet opladen. Laadt het horloge op door hem op het draadloze station te leggen. De GEar S3 maakt gebruik van ‘fast charging’ dus je hoeft helemaal niet zo lang te wachten voordat je hem weer kunt dragen!
– Dikte van 1,26 cm
– Niet volledig waterdicht

Tip: Zoek je een smartwatch die minder dik is dan de Classic, en waar je ook mee kan zwemmen? Overweeg dan de Samsung Gear Sport; deze is volledig waterdicht, heeft zwemmen als sportmodus optie en heeft een dikte van 1,16 cm.

Meer informatie vind je hier.

Ticwatch E Smartwatch Shadow

De Ticwatch E smartwatch is een complete en zeer betaalbare Android WearTM smartwatch! En voegt extra stijl toe aan je looks. De Ticwatch S (sport) en E (express) synchroniseert je smartwatch met je smartphone, zodat je het maximale uit de Ticwatch kan halen.

Krijg hulp van je persoonlijke Google assistent, bekijk de laatste belangrijke berichten of gebruik de Google Fit app.

Google Play brengt al je gewenste functies naar je pols. Denk hierbij aan slaapmeting, muziekdetectie, meertalige ondersteuning, en nog veel meer.

Functies Ticwatch E Smartwatch

Upgrade je training plan: De Ticwatch S+E meet je hartslag, telt de gezette stappen en berekent de verbrande calorieen. Tevens kan hij ook je voedingsinname bijhouden, en slaat hij dankzij de ingebouwde GPS afgelegde routes inclusief snelheid op. Dankzij al deze functies houd je eenvoudig je fitness en gezondheid bij, op basis van je persoonlijk gestelde doelen. Vervolgens kan je eenvoudig je behaalde resultaten in de Wear OS by Google-app bekijken.

 • Bevat Wear OS by Google en is geschikt voor Android en iOS
 • GPS
 • Diverse Google apps zoals Google Assistant, Google Maps, Google Translate en Goofle Fit
 • Spotify
 • Agenda
 • Alarm
 • Zaklamp
 • Meet onder andere de hartslag en stappen.

Pluspunten en minputen van de Ticwatch

– Waterbestendig tegen alle dagelijkse omstandigheden. (Niet geschikt voor douchen en / of zwemmen).
+ Het sportieve en stijlvolle design van de Ticwatch zorgt ervoor dat het horloge uitstekend past bij iedere pols.
+ Meet: GPS, hartslag, afstand, snelheid, slaap en calorieverbranding
– Compatibel met: iOS 8.0 en hoger en Android 4.3 en hoger.
– Gegevensoverdracht: Wifi en Bluetooth.

Meer informatie vind je hier.

Tip: Net zoals voor je smartphone is er ook voor je smartwatch een screenprotector om te voorkomen dat er barsten inkomen. Veel goedkoper dan het vervangen van een scherm.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *