Skip to Content

Sieraden voor mannen; 10x stoere inspiratie voor hem

Sieraden voor mannen; 10x stoere inspiratie voor hem

Sieraden voor mannen: een prachtig geschenk voor een mooie gebeurtenis of een verjaardag. Want ook mannen kunnen sieraden waarderen! Welke mooie items zijn er voor kerels te vinden? En hoe zit het met jonge mannetjes in huis? Is er voor jouw zoon eveneens een mooi sieraad te vinden?

Armbanden

Armbanden zijn er in heel veel variaties. Ook voor mannen. Ga je voor een gouden, zilveren of een armband van RVS? Hoe stoer wil je het hebben? Of houd jij (of degene aan wie je het geeft) juist van minder opvallend? Naast deze (edel)metalen kun je natuurlijk ook kiezen voor leer of kralen, om maar iets te noemen.

Gouden armband met naam

De naam van je geliefde of je kinderen bij je dragen: veel ouders doen dit graag. Deze armband van Zwartevalk is gemaakt van 14 karaat goud en heeft een plaatje. Deze kun je laten graveren. Naast een naam kun je uiteraard ook voor een lieve groet kiezen om erop te zetten!

Meer informatie vind je hier.

Een Viking armband van Stainless Steel

Ben je op zoek naar een echt stoer sieraad? Zoek dan maar niet verder, want stoerder dan dit is praktisch onmogelijk. Een armband in de sferen van de Vikingen. Je zou het de mannelijke variant van een slavenarmband kunnen noemen. De armband is vrij stijf van constructie en gemaakt van RVS. Je zult dus al met kracht de armband om je pols moeten krijgen… Aan de uiteinden van deze armband, ook wel manchetarmband genoemd, zijn replica’s te vinden van een drakenhoofd!

Meer informatie vind je hier.

Stoere armband

Op zoek naar een mooi geschenk, maar wel voor een leuke prijs? Dan heb je niks aan prachtige gouden voorbeelden. Deze mooie leren armband is dan een betaalbaar alternatief. Stoer door zijn gevlochten bandje en uiteraard door de zwarte kleur. Hoewel de bruine variant er zeker niet voor onder doet. Een leuk cadeau om voor vaderdag te geven of gewoon omdat je even wilt laten zien dat je aan hem denkt…

Meer informatie vind je hier.

Kralenarmband

Kralen van natuursteen: ook voor mannen een prachtig idee. Deze set van Awemoz is gemaakt van zwarte en bruine kralen en bestaat uit 4 verschillende armbanden. Ze kunnen alle 4 tegelijkertijd gedragen worden, maar natuurlijk ook los van elkaar. Zo kan er eindeloos gevarieerd worden. Omdat de kralen aan elkaar zitten met elastiek, past praktisch iedereen deze armband wel.

Meer informatie vind je hier.

Magneetarmbanden

Magneetarmbanden zegt het zelf herstellend vermogen van het lichaam te verhogen. Of je nu wel of niet in deze magnetische therapie gelooft doet er eigenlijk niet zo heel veel toe, want het sieraad is op zich al mooi! Let alleen even op dat je deze sieraden beter niet draagt als je zwanger bent (in het geval van mannen gaat dat uiteraard niet op…) of als de drager een elektronisch-medisch implantaat heeft. Voor mannen is er deze prachtige armband. Wil je het uitproberen voor de gezondheid? Dan mag je dit 14 dagen lang doen. Je kunt de bestelling namelijk gewoon binnen 14 dagen weer terugsturen.

Meer informatie vind je hier.

Kettingen

Een ketting voor een man: hoe divers wil je het hebben? Ga je voor een veter met een leuke bedel eraan? Of wat dacht je van een ketting die lijkt op de naamplaatjes die soldaten altijd dragen? Alleen nu met een foto van je kind erop, bijvoorbeeld. Een beetje rondsurfen op internet brengt je bij de mooiste ideeën. Is je man gek op honden of is hij bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur? Veel hobby’s en andere onderwerpen zijn te vinden als een hangertje voor aan een ketting. Wij pikten een aantal leuke kettingen voor mannen uit het grote aanbod.

Stalen ketting

Deze schakelketting is misschien wel één van de meest bekende kettingen voor mannen. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere materialen. Goud, zilver of net als deze in RVS. Ook de breedtes kunnen heel verschillend zijn. Deze ketting is 60 cm lang en de schakeltjes zijn 6 mm breed.

Meer informatie vind je hier.

Maar een soortgelijke ketting is ook te koop in een zwarte variant. Hierdoor is de uitstraling weer heel anders en deze ketting staat prachtig bij de man als hij wel van zwart houdt. Of eigenlijk kun je het ook anders zeggen: zwart staat natuurlijk overal bij!

Meer informatie vind je hier.

Voetbalfan?

Is je man of je zoon gek van voetbal en een trouwe aanhanger van een bepaalde club? Je maakt hem dan natuurlijk niet blijer dan met een ketting met het logo van zíjn club! In dit geval is het Ajax. Stoer aan een zwarte veter! Zeker ook leuk als verjaardagscadeautje voor je kind.

Meer informatie vind je hier.

Even anders dan anders

Houdt de jarige wel van iets anders dan anders? Een ketting van RVS met een gouden of zilveren laagje eroverheen en voorzien van een ‘oude’ Romeinse munt. De ketting is uit de collectie van Frank 1967. Het is iets anders dan anders, dat is zeker, en geeft een bijzondere sfeer.

Meer informatie vind je hier.

Beetje in dezelfde sfeer misschien, maar dan wel met een heel ander onderwerp: een ketting met eveneens een soort munt eraan. Alleen is het nu een muntstuk van The Pirates of The Caribbean!

Meer informatie vind je hier.

Horloges

Naast armbanden en kettingen kun je je partner ook heel blij maken met een echt mooi horloge. Horloges zijn er in heel veel uitvoeringen én in alle prijsklassen. Om maar een voorbeeld te geven, wat dacht je van dit Zeno Watch Basel Horloge? De prijs is om even goed bij te moeten slikken. Voor mij wel, in ieder geval…

Meer informatie vind je hier.

Daar kun je toch heel veel van dit soort horloges van slijten… en daarmee is dit horloge een prachtig exemplaar voor je zoontje die ook graag een horloge wil…

Meer informatie vind je hier.

Zakhorloge!

Een item op stand, dat is dit zakhorloge zeker. Prachtig geschenk om mee te pronken… Gelukkig verklapt de prijs een ander verhaal. Zakhorloges worden tegenwoordig van allerlei goedkopere metalen gemaakt, maar de charme van een horloge die je niet om je pols hebt zitten blijft. Ga je voor een mooi zwart exemplaar of voor dit nepgouden horloge? Hij werkt op een batterij en wordt verpakt in een luxe giftbox.

Meer informatie vind je hier.

Smartwatch

Dé horloge van nu voor je partner is natuurlijk een smartwatch. Het verlengstuk van je telefoon. En je krijgt meteen inzicht in allerlei zaken rondom je gezondheid. Helemaal fijn toch? Heb je (of je partner dus) een Apple iPhone dan is dit een prachtig geschenk:

Meer informatie vind je hier.

Wil
Laatste berichten van Wil (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *