Skip to Content

Sieraden opbergen & opruimen; van sieradenschaal tot etui

Sieraden opbergen & opruimen; van sieradenschaal tot etui

We kennen het allemaal wel: na een lange dag werken of een avondje stappen kom je thuis en wil je je sieraden uitdoen. Maar waar leg je ze dan precies, hoe kan je her beste sieraden opbergen? In een la? In een doos? Of in een van die leuke sieradendoosjes die je ooit gekocht hebt, maar die nu toch eigenlijk maar in de weg staan?

Sieraden opbergen

Gelukkig zijn er tal van handige (en soms ook leuke!) manieren om je sieraden opbergen, zodat je er de volgende dag weer snel bij kunt. In dit artikel geven we je 10 tips:

Een mooie sieradenkist

Een sieradenkist is een perfecte manier om je sieraden netjes op te bergen. Je kunt er verschillende soorten sieraden in kwijt, en je sieraden blijven mooi glanzend en schitterend. Er zijn allerlei mooie sieradenkisten te koop, dus neem eens een kijkje bij de juwelier of in een warenhuis.

Net als een sieradenkist is een sieradendoos perfect om je sieraden in op te bergen. Een sieradendoos is echter vaak iets kleiner, waardoor het perfect is voor kleinere sieraden. Ook hier zijn allerlei mooie sieradendoosjes te koop, dus kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis.

Deze vind je hier.

Sieraden etui

Sieradenetuis zijn ideaal voor kleine sieraden, zoals oorbellen en ringen. Er zijn allerlei mooie sieradenetuis te koop, bijvoorbeeld van fluweel of leer. Deze zijn ook een stuk steviger. Kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis. Dit is ook ideaal om sieraden mee te nemen op vakantie. Een handige hack hierbij is om kettingen door een papieren rietje te steken zodat ze niet in de knoop raken en om oorbellen door een knoop te steken.

Deze vind je hier.

Sieraden roll

Een sieradenroll is perfect voor oorbellen, ringen en andere kleine sieraden. Je rolt het sieradenroll open, en je sieraden zitten netjes in het vakje. Sieradenrollen zijn er in allerlei soorten en maten, dus kijk eens rond bij de juwelier, in een warenhuis of op etsy.

Deze vind je hier.

Sieradenhouder / standaard

Een sieradenhouder is een perfecte manier om je sieraden netjes opbergen. Er zijn allerlei mooie sieradenhouders te koop, bijvoorbeeld met haken waar je oorbellen aan kunt hangen of met vakjes waar je ringen in kunt leggen. Kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis. Een sieradenstandaard is perfect voor oorbellen, ringen en andere kleine sieraden. Je zet de sieradenstandaard neer, en je sieraden blijven netjes in het vakje. Sieradenstandaarden zijn er in allerlei soorten en maten, dus kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis.

Deze vind je hier.

Sieradenschaal

Een sieradenschaal is perfect voor oorbellen, ringen en andere kleine sieraden. Je legt de sieraden in de schaal, en ze blijven netjes in het vakje. Sieradenschotels zijn er in allerlei soorten en maten, dus kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis.

Deze vind je hier.

Sieradenlade

Een sieradenlade is perfect voor oorbellen, ringen en andere kleine sieraden. Je legt de sieraden in de lade, en je sieraden opbergen blijven netjes in het vakje. Sieradenladen zijn er in allerlei soorten en maten, dus kijk eens rond bij de juwelier of in een warenhuis.

Deze vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *