Skip to Content

Sexkamer; how to build a sex room in huis tips inrichten

Sexkamer; how to build a sex room in huis tips inrichten

In een tijd waarin we steeds meer aandacht besteden aan onze seksuele needs en verlangens, is het logisch dat we ook steeds meer aandacht gaan besteden aan de plek waar we die kunnen uiten.

Natuurlijk kan dat in de slaapkamer, maar de afgelopen jaren is de sex-room steeds populairder geworden, er is zelfs een netflix serie met tips over how to buid a sexroom (hier). Een geheime kamer die sexy, elegant en speels is waar beide partners zich op hun gemak vinden.

Wat is een sex-room?

Wie droomt er niet van een spannende, sfeervolle sex kamer? Een plek waar je alle tijd en aandacht kunt geven aan je partner, zonder dat er andere dingen in je hoofd rondspoken. Een plek waar je al je fantasieën kunt uitlaten komen.

De eerste tip is om je sex-room niet al te strak en kaal te maken. Een rommelige kamer geeft namelijk net zo goed een spannende sfeer als een opgeruimde kamer.

Het is fijn als je genoeg plek hebt om je partner uit te kleden en om te bewegen. Ook vinden veel mensen het fijn om spullen in de kamer te hebben die ze aanraken kunnen, zoals kussens, plaids of knuffels.

Verder is het belangrijk om spannende verlichting in de kamer te hebben. Denk aan kaarsjes, spotjes of een mooie lamp. Ook een spiegel kan sfeervol zijn en ervoor zorgen dat je je nog meer sexy voelt.

Last but not least: zorg voor muziek die de perfecte sfeer voor jou en je partner creëert. De ene vindt rustige muziek fijn, de ander juist wat meer up-tempo. Maak een mooie playlist met verschillende soorten muziek zodat je altijd iets hebt waar je beiden van kunt genieten.

How to build a sexroom op netflix

Nieuw is de Netflix serie How to build a sexroom; dit is een serie die laat zien hoe je een sex-room kunt bouwen. En dan geen vieze kamers, maar juist heel classy en luxe. De serie is bedoeld voor mensen die willen weten hoe ze een sex-room kunnen bouwen die veilig is voor zowel hen als hun partner.

De serie geeft tips over hoe je een sex-room kunt inrichten, welke materialen je kunt gebruiken en hoe je de kamer kunt schoonmaken. Variërend van een rock’n sex dungeon tot een next level spa. Daarbij worden ze geholpen door interieur designer Melanie Rose en een ondernemers team.

10 tips voor inrichten van een sexroom

Met deze tips creëer je zeker een spannende en sfeervolle sex kamer waar je je partner helemaal kunt verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van elkaar!

1. Zorg voor een rustige en ontspannen sfeer: dit betekent geen tv of muziek aan. Zorg in plaats daarvan voor rustgevende kaarslicht en eventueel wat sensuele muziek op de achtergrond.

2. Zorg voor genoeg ruimte: een sex kamer hoeft niet groot te zijn, maar zorg ervoor dat er genoeg plek is voor jullie beiden om te bewegen.

3. Zorg voor comfort: dit betekent goede matrassen of kussens, zachte lakens en eventueel wat kussens voor extra ondersteuning. Houdt hierbij ook rekening met de gebruikte materialen zoals leer, bont etc.

4. Zorg voor een goede verlichting: het is belangrijk dat je de juiste sfeer kunt creëren met de verlichting. Zorg ervoor dat er voldoende licht is, maar zorg er ook voor dat het niet te fel is.

5. Zorg voor spannende accessoires: dit kunnen seksspeeltjes zijn, erotische kleding of andere spannende accessoires. Ook een danspaal, Andreas Kruis of kettingen zijn natuurlijk een mogelijk.

6. Zorg voor schone en frisse lucht: een sex kamer moet niet stinken, zorg ervoor dat de lucht schoon en fris is.

7. Zorg voor privacy: zorg ervoor dat je niet gestoord wordt door buren of andere mensen. Zorg ervoor dat de deuren en ramen goed dicht zijn en je niet naar binnen kan kijken of horen..

8. Zorg ervoor dat er geen rommel is: een sex kamer moet netjes en opgeruimd zijn, zodat je je niet hoeft te concentreren op andere dingen.

9. Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt: zorg ervoor dat je alle spullen die je nodig hebt binnen handbereik hebt. Dit betekent ook dat je geen afleidingen hebt, zoals een telefoon of tv.

10. Zorg ervoor dat je er plezier in hebt: dit is waar het uiteindelijk om gaat, zorg ervoor dat je er plezier in hebt. Geniet van elkaar en laat de spanning opbouwen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Avatar van ajsataN ajsataN schreef:

    Laat er nou net een kamer vrij komen nu de oudste het ouderlijk huis heeft verlaten… 🤔