Skip to Content

Seksuele fantasieën; de top 10 van Nederlandse vrouwen

Seksuele fantasieën; de top 10 van Nederlandse vrouwen

We hebben het allemaal: seksuele fantasieën. Fantasieën die ons naar ongekende hoogtes brengen en ons laten kronkelen van lust. Fantasieën die ons laten dromen over wensen die we maar al te graag zouden willen uitvoeren.

Fantasieën die vaak geheim blijven, omdat we bang zijn om onze geheimen te delen. Uit onderzoek is gebleken dat je echt niet de enige bent met seksuele fantasieën. Sterker nog, onderzoek wijst uit dat maar liefst 95% van de bevolking seksuele fantasieën heeft.

Veelvoorkomende seksuele fantasieën?

We hebben het allemaal: seksuele fantasieën. Fantasieën die ons naar ongekende hoogtes brengen en ons laten kronkelen van lust. Fantasieën die ons laten dromen over wensen die we maar al te graag zouden willen uitvoeren.

Wat zijn dan die seksuele fantasieën? Nou, daarover is nog weinig bekend. Tot nu toe is er maar weinig onderzoek gedaan naar seksuele fantasieën. Dit komt doordat het lastig is om mensen te laten praten over hun seksuele fantasieën.

Het is iets wat we liever geheim houden. Maar gelukkig zijn er een aantal onderzoeken gedaan, waardoor we nu een beetje inzicht hebben in de seksuele fantasieën van anderen.

En wat blijkt? Nederlandse vrouwen fantaseren vooral over seks met meerdere mannen, seks in openbaarheid en seks met iemand die ze niet kennen. Terwijl mannen bijvoorbeeld eerder fantaseren over anale seks, of met iemand die erg nauw gesloten is.

Dat je ergens over fantaseert hoeft echter niet te betekenen dat je dit ook in de praktijk wilt.

Seks in het openbaar

Veel vrouwen fantaseren over seks in openbaarheid; denk bijvoorbeeld op het strand op een zomerse dag of in het zwembad. Beginnen met een zuigzoen, en dan wat voelen totdat je samen figuurlijk het bed in duikt.

Het idee van seks hebben terwijl iemand anders toe kijkt of het kunnen worden betrapt, is spannend en opwindend. Het geeft vrouwen een extra boost van adrenaline.

Seks met meerdere mannen

Dit is een van de meest voorkomende seksuele fantasieën onder vrouwen. Fantaseren over seks met meerdere mannen is namelijk iets wat veel vrouwen aantrekt. De aantrekkingskracht van seks met meerdere mannen ligt vooral in de machtspositie die vrouwen voelen als ze bij meerdere mannen zijn.

Daarnaast is het ook een manier om je seksualiteit beter te leren kennen en eens wat andere standjes te proberen.

Seks met een vreemde

Fantaseren over seks met iemand die ze niet kennen, is een van de meest opwindende seksuele fantasieën voor vrouwen. Het idee van seks met een onbekende bijvoorbeeld seks op vakantie is spannend en maakt ook de seks anders omdat de kans dat je de ander na afloop nog een keer tegenkomt een stuk kleiner is en je dus je eigen grenzen kan verleggen.

Seks met een bekende

Een bekende is iemand die je kent, maar waarmee je geen intieme relatie hebt. Het kan bijvoorbeeld een beroemdheid zijn, iemand die je kent van het werk of een vriend van een vriend. Fantaseren over seks met een bekende geeft vrouwen een extra boost van adrenaline en maakt hen extra geil.

Seks met een ex

Fantaseren over seks met een ex is iets wat vrouwen doen, of iemand die ze nog van vroeger kennen. Dat ze hier soms over nadenken wil echter niet zeggen dat ze ook echt die behoefte hebben.

Seks met een vrouw

Er zijn ook vrouwen die fantaseren over seks met een andere vrouw, 1 op 1 of als trio in het bijzijn van een man. Een vrouwenlichaam is tenslotte heel anders dan een mannenlichaam.

Gefilmd worden tijdens de seks

Hoe spannend is dat; je eigen seksfilm maken door de seks te filmen. Ok, niet iedere vrouw kijkt er naar uit om zichzelf terug te zien op beeld, maar soms kan het idee aan een eigen sekstape of foto’s hebben al genoeg zijn. Sommige mensen leggen hier een speciale sex-room voor aan, waar ze zich kunnen uitleven op hun fantasieën.

Je grenzen verleggen

Op een gegeven moment zal de seks iedere keer hetzelfde er uit zien, dan kan het fijn zijn om eens de grenzen te verleggen en iets nieuws te proberen. Dit kan bijvoorbeeld het gebruik zijn van nieuwe speeltjes, zoals een vibrator eitje tijdens een diner. Een blinddoek, of vastgebonden te worden aan bed tijdens de seks kan ook al heel opwindend zijn.

Dominantie

In een relatie zal je misschien gelijkwaardig willen zijn, maar soms is het fijn als de ander in bed de dominante rol op zich neemt en initiatief toont en de ander ‘opdrachten’ geeft wat te doen. Dit kan heel laagdrempelig, of richting 50 shades of grey seks.

Meer fantasieën vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *