Skip to Content

Seks standjes op warme dagen in de zomer; zoals onder de douche

Seks standjes op warme dagen in de zomer; zoals onder de douche

Soms is het gewoon te warm om ‘gewoon’ seks te hebben. In de zomer kan de hitte onze seksuele energie opwekken, maar tegelijkertijd kan het ook een echte afkoeling van onze seksdrive betekenen. Dit artikel gaat over 10 tips voor hete seks in de zomer, zodat je deze geile tijd van het jaar optimaal kunt benutten.

Kies de juiste plek en tijd

Op sommige plekken in het huis is het koeler dan op andere plekken, is het op de slaapkamer op zolder te warm en in de woonkamer een stuk frisser probeer het dan eens op een andere plek.

Het kan ook afhankelijk van het moment van de dag zijn; als de zon de hele dag op een bepaalde kamer heeft geschenen kan de temperatuur flink oplopen. Probeer het dan eens vroeg in de ochtend of op een dag dat het minder zonnig is.

Zorg voor verkoeling

Zorg ervoor dat je genoeg verkoeling hebt in de kamer, zodat je niet gaat zweten. Een koel kussen of een koud washandje kan wonderen doen. Ook een aircooler die frisse wind plaatst kan helpen. Of een laken die koel aanvoelt zoals van zijde. Voordat je het bed in kruipt kan een frisse douche ook verkoelend werken.

Kies de juiste standjes

In de zomer zijn er een aantal standjes die perfect zijn voor hete seks, en andere die je beter kunt vermijden. De doggy style is een goede optie, omdat je hierin minder lichaamscontact maakt. De missionaris kan ook een goede optie zijn, maar let wel op dat je niet te veel druk op je partner legt.

Eventueel kan een handdoek tussen de lichamen helpen om direct contact en dus verhitting te voorkomen.

Aanrakingen

Het is belangrijk om je partner te blijven aanraken, ook al is het warm. Streel zijn of haar lichaam, kus de hals, oren en andere erogene zones. Dit zal de seksuele energie van je partner opwekken en ervoor zorgen dat je beiden in de juiste stemming komt.

Gebruik je tong

Gebruik je tong om je partner te verkennen, en focus je niet alleen op de geslachtsdelen. Kussen, likken en zuigen op de tepels, nek, oren en andere erogene zones zullen je partner gek maken van verlangen.

Stimuleer de g-spot

De g-spot is een erogene zone bij vrouwen die ligt in de vagina, ongeveer 2 tot 3 centimeter van de opening. Deze plek is extra gevoelig en kan leiden tot een heel intens orgasme. Als je partner hier gevoelig voor is, probeer dan deze plek te stimuleren met je vingers, tong of een seksspeeltje.

Anaal spelen

Anaal spelen is niet alleen voor mannen. Veel vrouwen vinden het ook heel erg fijn, en het kan een hele nieuwe dimensie aan je seksleven toevoegen. Probeer een anaal plug of vibrator, of gebruik je vingers om de anus van je partner te stimuleren. Door gebruik te maken van speeltjes is er ook minder sprake van fysiek contact.

Speel met temperaturen

Een leuk spelletje om je partner gek mee te maken is om met temperaturen te spelen. Gebruik een koel ijsblokje of warme koffie of chocolademelk om de gevoelige plekjes van je partner te stimuleren. Een leuk spelletje met ijsblokjes is om ze over je partner heen te laten glijden.

Begin bij de hals en laat het ijs dan langzaam over het lichaam glijden. Dit zal een aangename verkoeling zijn, en je partner gek maken van verlangen. Dit zal een heel nieuwe ervaring zijn, en je partner zal je er vast en zeker dankbaar voor zijn.

Massage

Een heerlijke massage is altijd fijn, en in de zomer is het een perfecte manier om elkaar op te winden. Gebruik je vingers, handen, tong of een massageolie om de spieren van je partner te masseren. Dit zal de seksuele energie doen stromen, en je partner klaar maken voor een wilde nacht.

Onder de douche

Kruip samen onder een verkoelende douche, kan je eerst even de warmte van je afspoelen en zo samen alvast de sfeer zetten voor een gezellig avondje. In het water kan ook heel spannend zijn, hou er wel rekening mee dat dit niet overal is toegestaan.

Wees creatief: De zomer is een ideale tijd om je seksleven een boost te geven. Wees creatief en probeer nieuwe dingen uit. Deze tips zullen je op weg helpen, maar laat je vooral niet beperken door ze. Soms is het gewoon fijn om te experimenteren, en je zult versteld staan van wat je allemaal lekker vindt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *