Skip to Content

Seks onder de douche of in bad: tips en tricks voor een heerlijke ervaring

Seks onder de douche of in bad: tips en tricks voor een heerlijke ervaring

Seks onder de douche of in bad kan een heerlijke ervaring zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het warme water, de sensuele sfeer en het intieme contact zorgen voor een romantische en ontspannende sfeer. In dit artikel bespreken we de tips en tricks voor een heerlijke ervaring tijdens seks onder de douche of in bad.

De voordelen van seks onder de douche of in bad

Seks onder de douche of in bad kan vele voordelen hebben voor zowel mannen als vrouwen. Hier zijn een aantal van de voordelen die het kan bieden:

 • Ontspanning: Het warme water kan helpen om de spieren te ontspannen en stress te verminderen, waardoor het een ontspannende en sensuele ervaring kan zijn.
 • Verhoogde intimiteit: Seks onder de douche of in bad kan een intieme ervaring zijn omdat het lichaam van de partner dicht bij elkaar is en er een gevoel van privacy is.
 • Minder wrijving: Het water en de zeep kunnen helpen om wrijving te verminderen, wat kan zorgen voor een soepelere ervaring.
 • Stimulatie: De stroming van water op bepaalde plekken van het lichaam kan extra stimulatie bieden.

Tips voor seks onder de douche

Seks onder de douche kan een geweldige manier zijn om wat romantiek toe te voegen aan je dagelijkse routine. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat het een aangename ervaring wordt:

 1. Zorg ervoor dat de douche veilig is: Wees voorzichtig bij het betreden en verlaten van de douche. De vloer kan glad zijn en als je valt, kan dit ernstig letsel veroorzaken. Overweeg om een antislipmat of handgrepen te installeren om het risico op uitglijden te verminderen.
 2. Regelen van de temperatuur: De temperatuur van het water kan van invloed zijn op je ervaring. Zorg ervoor dat het water niet te warm of te koud is en pas de temperatuur aan naar wat voor jou en je partner comfortabel aanvoelt.
 3. Kies de juiste positie: Kies een positie die voor jullie beide comfortabel is en waarbij jullie niet hoeven te bukken of jezelf in rare bochten hoeven te wringen. Het kan ook handig zijn om een anti-slip mat of een krukje te gebruiken om meer stabiliteit te krijgen.
 4. Maak gebruik van glijmiddel: Water kan een natuurlijk glijmiddel zijn, maar het kan de huid ook uitdrogen. Gebruik daarom een glijmiddel op waterbasis om het proces te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 5. Vergeet het voorspel niet: Omdat het water zorgt voor minder wrijving dan normaal, kan het handig zijn om extra aandacht te besteden aan het voorspel, om ervoor te zorgen dat beide partners opgewonden genoeg zijn.

Tips voor seks in bad

Seks in bad kan een romantische en intieme ervaring zijn, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn om letsel te voorkomen. Hier zijn enkele tips voor een aangename en veilige ervaring:

 • Gebruik de juiste producten: Zorg ervoor dat je de juiste producten gebruikt om te voorkomen dat het badwater geïrriteerd raakt. Gebruik geen badolie, omdat deze de poriën kan verstoppen en irritatie kan veroorzaken. In plaats daarvan kun je badschuim of badzout gebruiken.
 • Kies de juiste temperatuur: Zorg ervoor dat het water niet te heet is. Het kan verleidelijk zijn om het badwater te verwarmen, maar te heet water kan leiden tot brandwonden en irritatie. Kies voor een comfortabele en veilige temperatuur.
 • Kies de juiste positie: Kies een positie waarbij je je comfortabel voelt en waarbij je niet hoeft te buigen of te ver te reiken. Een rugligging is een veilige en comfortabele positie voor seks in bad.
 • Gebruik een glijmiddel op siliconenbasis: Gebruik een glijmiddel op siliconenbasis, omdat deze niet oplost in water en zorgt voor een soepelere ervaring. Vermijd glijmiddelen op waterbasis, omdat deze kunnen oplossen in het water en de huid kunnen uitdrogen.
 • Wees voorzichtig met penetratie: Wees voorzichtig met penetratie in bad, omdat het water kan zorgen voor minder wrijving dan normaal. Vermijd ook het gebruik van seksspeeltjes die kunnen wegglijden in het water.
 • Geniet van het voorspel: Het voorspel is een belangrijk onderdeel van seks in bad. Het warme water en de intieme sfeer zorgen voor een perfecte setting voor sensueel voorspel.

Seks onder de douche of in bad kan een romantische en sensuele ervaring zijn, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om letsel te voorkomen. Zorg ervoor dat de omgeving veilig is en dat je de juiste producten en hulpmiddelen gebruikt om de ervaring te verbeteren. En vergeet niet, communicatie is de sleutel tot een geweldige ervaring onder de douche of in bad. Praat met je partner over wat je wel en niet prettig vindt en geniet van deze intieme en ontspannende ervaring.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *