Skip to Content

Bespaar met gemak door deze nieuwe folder app!

Bespaar met gemak door deze nieuwe folder app!

Waarom een boodschappen app? Na een drukke dag, is het altijd heerlijk genieten om ‘s avonds op de bank neer te ploffen als de kinderen op bed liggen.

Als je graag wilt besparen op de kosten is dit ook het perfecte moment om even alle reclamefolders van die week door te bladeren. Je weet tenslotte nooit wat er waar in de aanbieding is en je dus voordelig kan inslaan.

Er is echter een nadeel; al die papieren folders iedere week leveren natuurlijk een enorme stapel papier op, wat niet goed is voor het milieu.

Daarnaast zijn ook niet alle folders altijd even interessant, of heb je soms dat er een folder niet bij jou wordt bezorgd of loop je het risico dat ze blijven rondslingeren in huis.

Boodschappen app met aanbiedingen overzicht

De papieren folder is echter niet meer noodzakelijk! Als je de app Folders.nl gebruikt kun je in een handig en compleet overzicht alle folders uit Nederland vinden.

Waaronder de folders met aanbiedingen van de populaire winkels zoals de Hema, Jumbo en Prenatal, hierdoor hoef je nooit meer een interessante aanbieding te missen.

Je kan er zelfs voor kiezen om deze online te bestellen zodat ze thuisbezorgd worden. De app is daarom superhandig, heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Voor je het weet ben je er aan verkocht!

Vind snel de interessante aanbiedingen

Het verleidelijke van aanbiedingen is dat je soms dingen haalt omdat ze in de aanbieding zijn, maar je ze eigenlijk nooit gebruikt of blijven staan tot je ze ongebruikt kan weggooien.

Een ander voordeel van deze app is dat je gericht kan zoeken op een specifiek product door ze bovenin de zoekbalk te typen.

De app doorzoekt de database van het platform om de beste aanbieding te vinden.

Hierdoor betaal je nooit teveel en weet je precies wanneer je kan inslaan. Wat je niet alleen veel geld kan besparen, maar ook tijd en moeite omdat je niet meer alle folders hoeft door te bladeren en te vergelijken om te zien welke aanbiedingen er zijn.

Boodschappenlijstje

Als je graag wilt besparen op de kosten is dit ook het perfecte moment om even alle reclamefolders van die week door te bladeren. Je weet tenslotte nooit wat er waar in de aanbieding is en je dus voordelig kan inslaan.

Ook handig aan deze app is de mogelijkheid om een boodschappenlijstje aan te maken. Dit is een nieuwe functie die voor veel gemak kan zorgen. Je kan verschillende lijsten aanmaken, bijvoorbeeld voor de wekelijkse boodschappen, de verjaaardagsinkopen of de voorbereidingen voor vakantie.

Je voegt de items die je nodig hebt toe aan het lijstje, en de app vergelijkt automatisch de aanbiedingen voor die week zodat je meteen ziet waar je wat het beste kan inkopen.

Tip: Het is een aanrader om een lijstje aan te maken met producten die je altijd wel kan gebruiken in huis. Denk bijvoorbeeld aan wasmiddelen, shampoo maar ook luiers.

Producten die wat duurder zijn dan de rest. Als je deze opslaat van je favoriete merk hoef je nooit een aanbieding te missen en de volle prijs te betalen.

Kortom een ideale app, die je leven een stukje makkelijker kan maken en kan helpen bij het besparen op de kosten.

De app is voor zowel iOS als Android te gebruiken (ook fijn te gebruiken op je tablet!) en kan je downloaden via www.folders.nl/app
Of blader lekker alle folders door op de website www.folders.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *