Skip to Content

Monsterbox review; inhoud en ervaringen

Monsterbox review; inhoud en ervaringen

Onlangs kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om de Monsterbox (voorheen monsterdoos) te testen. Ik wist niet direct wat ik me erbij voor moest stellen, maar na het bekijken van de website leek het me wel leuk.

De Monsterdoos is namelijk een box met allerlei verschillende producten die je voor een klein prijsje kunt uitproberen. In deze doos zitten producten met een minimale winkelwaarde van €35 en je koopt hem voor slechts €10,95 inclusief verzendkosten.

Ik had wel eens eerder van dergelijke acties gehoord en meestal hield het in dat je een lading kortingsbonnen kreeg waar je toch geen gebruik van zou maken. Tijd om eens te kijken wat de Monsterbox te bieden had.

Ervaringen Monsterbox

Het duurt gemiddeld 5 werkdagen voordat je de doos in huis hebt. Linda bestelde hem op maandag en op zaterdag werd hij geleverd door een vriendelijke dame.

Dochterlief werd al meteen naar de leuke doos toegetrokken. Hij was niet heel groot, maar had wel een behoorlijk gewicht voor zo`n klein doosje. “Mag ik het openmaken?” vroeg Daelyn. “Ga je gang” zei ik.

Ze opende de doos en keek er nieuwsgierig in. “Chips!!” riep ze uit. “Oeh, chocomel! Mag ik chocomel?” Ik vertelde haar dat ik eerst even wilde kijken welke producten erin zaten en er graag foto`s van wilde maken zodat de lezers ook konden kijken wat er in de doos zat. Dat vond ze prima en ze graaide op haar gemakje verder in de doos.

Boodschappen Monsterdoos

In de Monsterdoos vind je heel veel verschillende soorten producten. Variërend van samples tot en met volledige verpakkingen. Bij deze de volledige lijst:

Eten

Kruiden & Sauzen

 • Hellman`s light mayonaise
 • Go-Tan Original chili sauce sweet 270 ml
 • Marne Franse mosterd mild 20×5 gram
 • Kumar`s Tikka massala specerijenpasta 80 ml
 • TexMex burrito seasoning mix 40 gram
 • Herbomare zeezout met verse kruiden en groenten 2,5 gram

Snacks

 • Croky bolognese chips 80 gram
 • Snack a Jacks sweet chili 30 gram
 • Servero Fruit to go appel-aardbei 100 gram
 • Mentos shakies 37,5 gram
 • 2 Wilhelmina pepermuntjes

Drinken

 • Soy Dream Smooth Soy and rice organic 1 liter
 • Appelsientje Kidz aardbeidrink 6 pakjes
 • Lipton Brisk icetea 2 blikjes ( sparkling Lemonade en Dragon Fruit ) 330 ml per blikje
 • Perelaere perensap uit Zeeland 330 ml
 • Tjolk aardbei en Tjolk chocolade ( 200 ml per pakje )

Verzorgingsproducten

 • Nivea onder de douche bodymilk 50 ml
 • Nivea bodymilk verzorgend voor de droge huid 30 ml
 • Palmolive feel glamorous pampering shower scrub 50 ml
 • Nivea bodylotion voor onder de douche Q10 plus 9 ml
 • Heltiq ehbo creme 10 ml
 • Antaflu mini 32 gram

Overige

 • Kleurboek Mandalamix
 • Slimme reus anti-kleur doorloop systeem ( voor 1 wasbeurt )
 • Triominos kartonnen reisspel
 • 2 monsterspeeltjes
 • Enkele reclamefolders en kortingsbonnen

Zoals je ziet kwam er van alles voorbij. Sapjes voor de kinderen, blikjes icetea voor ons, producten om mee te koken, soep en zelfs een kleurboek. Ik was verrast over de inhoud van de doos.

Hier zat echt voor €35 aan producten in, met een enkele kortingsbon erbij. De chocomel werd meteen uitgetest en werd goed bevonden door Daelyn. Ook de snoepjes moesten eraan geloven en ik heb die avond de chips op de bank gegeten.

Het zijn dus niet alleen veel boodschappen, maar ook producten waar je echt iets aan hebt. Zowel om te eten / verbruiken als voor de lange termijn. Ik vind deze doos echt de moeite waard om te bestellen! Wij zijn nu al nieuwsgierig naar de volgende editie die eind juni wordt verstuurd.

Meer informatie vind je hier.

Bestel jij wel eens zo’n verrassingsdoos waarvan je vooraf niet weet wat er in zit?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Avatar van marjon marjon schreef:

  Er zit idd vanalles wat in. Best bruikbare spullen ook. Ik kende de monsterdoos nog niet.

 2. Avatar van Daantje Daantje schreef:

  Hahaha, volgens mij ben ik nog niet helemaal wakker. Tijdens het lezen van dit stukje bleef ik me maar afvragen wat de link tussen chocomel, chips en monsters was. 😛 Maar ze bedoelen natuurlijk proefmonsters!!

  Klinkt wel erg leuk, zo’n doos! 😀 Ik vond het altijd zo leuk als ik zegels kon sparen bij de C1000 voor zo’n gratis doos met allerlei artikelen erin. Maar ervoor betalen vind ik toch wel een risico…. Stel dat er niks bij zit wat ik lekker vind 🙁

 3. Avatar van beautifulday4makeup beautifulday4makeup schreef:

  Ik vind dit een superleuk idee voor een box

 4. Avatar van Kimberley Kimberley schreef:

  Inderdaad heel verrassend qua inhoud. Klinkt leuk!

 5. Avatar van Barbara Barbara schreef:

  Nee, meestal laat ik dit soort dozen aan me voorbij gaan. De inhoud is verrassend te noemen dat moet ik nageven. Misschien toch maar eens overwegen???

 6. Avatar van Bianca Bianca schreef:

  Wat een leuke inhoud! Heb hem net gelijk besteld 😀 x