Skip to Content

Moeder verrassen met leuk cadeau; gepersonaliseerd of knutselen

Moeder verrassen met leuk cadeau; gepersonaliseerd of knutselen

Er is altijd wel een reden om je moeder te willen verrassen; bijvoorbeeld omdat ze jarig is, vanwege Moederdag, als verrassing met Valentijn of gewoon omdat het kan!

Een cadeautje hoeft ook echt helemaal niet duur te zijn. Het gaat om het gebaar waarmee je laat zien dat je aan haar denkt. Wat leuke ideeën zijn voor een verrassing lees je hieronder.

Breng meer tijd door met haar

Het mooiste cadeau dat je jouw mama kan geven is tijd. Elke mama wil meer tijd doorbrengen met haar kinderen. Dit is dus één van de leukste cadeautjes die je kan geven aan haar.

Zo kun je bijvoorbeeld een leuke uitstap organiseren, een dagje shoppen of waarom niet eens naar de dierentuin? Een boswandeling of een lekkere pannenkoek gaan eten? Zijn allemaal fantastische uitstapjes waarmee je jouw mama erg gelukkig zal maken.

Bovendien tijd is gratis en dus goed voor je portemonnee!

Als het mooi weer is kun je eventueel een tandem huren en rondfietsen in de natuur. Breng eventueel een lekkere picknick mee zodat je er een gezellig dagje van kan maken!

Maak onverwachts heel de woning proper.

Mama’s zijn 24 op 24 bezig met het gezin. Hier komt uiteraard erg veel bij kijken. Opruimen, koken, wassen, strijken, noem maar op! Je mama zal het ongetwijfeld fantastisch vinden indien jij, helemaal onverwachts, het huis proper zou maken.

Denk hierbij niet enkel aan de living, maar ook aan de keuken en zelfs de slaapkamer van je mama! Heb je nog broers en zussen? Na deze verrassing ben je zeker en vast haar favoriet!

Doe onverwachts enkele klusjes

Nadat je mama een hele dag is gaan werken, zou het superleuk zijn als ze thuiskomt en bijvoorbeeld het gras is afgereden of alle rommel is opgekuist. Bladeren harken of de struik een beetje bijknippen, allemaal manieren om te scoren bij je mama!

Organiseer een verrassend leuk feestje met heel de familie

Familie is voor elke mama heel belangrijk. Helaas zien we elkaar veel te weinig en zijn de weinige familiefeestjes die er zijn, superbelangrijk!

Zou het niet leuk zijn als je onverwachts een familiefeestje zou organiseren voor je mama, gewoon om haar te bedanken. Hier moet absoluut geen reden voor zijn. Even iedereen samenbrengen, een datum zoeken en het is geregeld!

Heeft je mama een verre vriendin of vriend die ze te weinig ziet? Zou super zijn als je deze unieke persoon ook even uitnodigt voor het verrassingsfeestje. Dit zal het extra speciaal maken voor haar!

Schrijf een leuk briefje voor haar!

Het kan nog eenvoudiger, een simpel briefje om haar te bedanken voor alles is ook leuk om te krijgen! Steek zo’n briefje onverwachts in haar agenda of handtas. Zodra ze het briefje met leuke boodschappen op ontdekt, zal ze supergelukkig zijn!

Maak zelf een leuk cadeautje

Cadeautjes kosten vaak heel veel geld… niet als je het zelf maakt! Zelfgemaakte geschenken zijn nog persoonlijker en veel creatiever.

Dit kan bijvoorbeeld een zelfgemaakt kaartje zijn of een schilderij, tekstbord, tekening, fotoposter, enz. Succes gegarandeerd!

Gepersonaliseerd cadeautje

Er zijn letterlijk honderdduizenden cadeautjes die je kan geven, soms loop je zelfs het risico dat je iets geeft dat ze al heeft.

Daarom is het extra leuk als je een verrassing hebt die helemaal gepersonaliseerd is.

Tegenwoordig zijn er veel webwinkels waar je leuke producten kan personaliseren. Dit gaat heel ver, van keukenshorts tot agenda’s en van T-shirts tot flessen wijn waar je een boodschap op kan plaatsen.

Zie je het bos door de bomen niet meer door het grote aanbod? Bekijk dan zeker even de tips met 25 gepersonaliseerde cadeautjes van Beste.be

Weekendje weg

Mag het iets meer kosten en wil je er iets onvergetelijk van maken? Dan is een weekendje weg een superleuke verrassing! Via booking.com of airbnb.com vind je soms heel leuke en aantrekkelijke deals.

Een weekendje weg hoeft dus zeker niet duur of ver te zijn! Een weekendje aan zee is voor je mama minstens even leuk als een weekendje Barcelona.

Deze vind je hier.

Samen koken

Neem het initiatief en stel je mama voor om samen eens iets lekkers en nieuws te koken. Er zijn heel veel websites met lekkere receptjes waaruit je kan kiezen.

Laat je mama iets kiezen en ga samen boodschappen doen. Een avondje koken is gegarandeerd een succes en hartstikke gezellig! Maak eventueel al enkele lekkere kleine hapjes die jullie samen tijdens het koken kunnen opeten.

Ga samen gaan shoppen!

Samen gaan shoppen hoeft niet veel geld te kosten, een dagje rondlopen in de drukke winkelstraten zonder iets te hoeven kopen is minstens even leuk.

Misschien krijg je zelf wel iets van je mama tijdens deze shopnamiddag! Eet ’s middags een lekker taartje en jullie dag kan zeker niet meer stuk!

Onze conclusie

Cadeautjes of verrassingen hoeven zeker niet duur te zijn. Je hebt maar één mama, dus probeer zoveel mogelijk tijd voor haar vrij te maken!

Je zal verschieten hoe gelukkig je haar zal maken. Quality time staat bij haar zeker bovenaan op haar verlanglijstje, heel veel succes!

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *