Skip to Content

Matt sleeps matras review & ervaringen

Matt sleeps matras review & ervaringen

Last but not least. Voor alles geldt dat de basis het belangrijkste is. Welgeteld lig je 1/3e van je leven op bed en waarom zou je niet kiezen voor het beste? Wel een mooie auto, maar geen goede slaapplek?

Toch zijn er een aantal kenmerken waaraan je een goed matras zoals Matt Sleeps kan herkennen.

Zonde want je zit minder in de auto dan dat je in bed ligt…En bij een nachtrust geldt dat toch wel voor het basismateriaal; een matras. Je hebt enorm veel verschillende soorten matrassen in diverse prijsklassen.

Materialen van het matras

Toch zijn er een aantal kenmerken waaraan je een goed matras zoals Matt Sleeps kan herkennen.

Zelf kregen wij een maand geleden een Matt Sleeps-matras. Dit is een online matrassenmerk die alles anders doet dan de ouderwetse matrassenmerken.

Ze hebben slechts één type matras, die perfect is voor iedereen en je thuis 100 dagen kunt uitproberen. Het matras zelf is een dikker matras waardoor je het gevoel hebt dat je op een boxspring ligt.

In hotels vind je wel vaker van dat soort matrassen en ik merk dat ik dan ook gewoon veel beter slaap.

Ik vind het wel fijn om zo’n hoog matras te hebben (25 cm), zeker omdat ons bed toch wat lager is. Ook ben ik vrij kritisch in matrassen. Het moet voor mij niet te zacht zijn dat je erin wegzakt, stevigheid is essentieel ook voor een goede houding van je ruggenwervel.

Maar het moet zeker ook niet zo hard zijn dat je het gevoel hebt op een plank te slapen.

Toen ik ging zitten veerde het matras mee dus ik was even bang dat dat hem niet ging worden.

Als je echter languit gaat liggen en je gewicht verspreidt over het gehele oppervlakte heb je daar een stuk minder last van. Het matras is namelijk gemaakt van drie lagen; HR-schuim, traagschuim en (natuurlijk) latex.

Materialen zijn precies op elkaar afgestemd zodat ze zorgen voor zowel perfecte ondersteuning van het lichaam als ligcomfort.

Bovendien zijn de lagen luchtdoorlatend en ventileren daardoor erg goed. Door de hoge kwaliteit heb je ook geen last van kuilvorming en krijg je daar 1 jaar garantie op!

Sharing is caring

Toch zijn er een aantal kenmerken waaraan je een goed matras zoals Matt Sleeps kan herkennen.

En ik ben niet de enige, ook de kinderen kruipen graag bij ons in bed. Als ze ziek zijn, dan willen ze het liefste op mama’s plekje slapen.

Maar ook in de ochtend, en dat is echt niet altijd om heerlijk rustig te slapen of knuffelen, nee er moet gestoeid en geknuffeld worden. En als je even niet oplet gebruiken ze het als springkussen.

Matt kan dit gelukkig allemaal aan, zonder ook maar een schrammetje op te lopen. En mocht er dan tijdens een ontbijt op bed toch iets drinken omvallen, geen nood. Je haalt heel eenvoudig de hoes ervanaf om te wassen op 60 graden.

Dus ook als je op je verjaardag wordt verrast met twee blije gezichtjes en chocoladecakejes kan je gewoon genieten en daarna de wasmachine aan het werk zetten.

Voor de twijfelaars

Toch zijn er een aantal kenmerken waaraan je een goed matras zoals Matt Sleeps kan herkennen.

Twijfel je nog? Niet doen, Matt mag je namelijk eerst 100 dagen in huis halen. Ze hebben geen fysieke winkels of gigantisch veel verkopers zodat ze een scherpe prijs-/ kwaliteitverhouding kunnen neerzetten.

Omdat ze begrijpen dat je toch eerst overtuigd wil worden mag je hem gratis in je eigen bed proberen. Je bestelt Matt gemakkelijk online, en als je voor 13:00u bestelt, heb je hem dezelfde dag al in huis!

Het wordt geleverd in een doos zodat je hem makkelijk naar de juiste kamer kan brengen. Dan uitpakken en uitrollen zodat hij zich kan volzuigen met lucht en je bed is klaar voor een nieuwe fase.

Meer informatie vind je hier

Wat vinden jullie belangrijk bij het uitzoeken van een matras?

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Avatar van M. van Meerkerk M. van Meerkerk schreef:

    Klinkt goed. Wel makkelijk zo’n korting, dit is op 27-7 geplaatst met een kortingscode tot 15-7. ?