Skip to Content

Lotte werd door een bevriend koppel gevraagd voor een trio

Lotte werd door een bevriend koppel gevraagd voor een trio

Lotte was in haar twintiger jaren toen ze bevriend raakte met een ander koppel, David en Sara. Ze hadden regelmatig contact en gingen samen uit. Lotte had nooit gedacht dat er iets meer dan vriendschap tussen hen zou ontstaan, totdat op een dag David en Sara haar vroegen of ze geïnteresseerd was in een trio.

De verrassing van het voorstel

Lotte was compleet verrast toen David en Sara haar vroegen of ze interesse had in een trio. Het was niet iets waar ze ooit over had nagedacht en het idee maakte haar ongemakkelijk. Toch was ze ook nieuwsgierig en vroeg ze zich af wat ze ermee aan moest.

De twijfel en onzekerheid

Lotte twijfelde en voelde zich onzeker over het voorstel. Ze was bang dat het haar vriendschap met David en Sara zou schaden als ze het zou afwijzen. Aan de andere kant voelde het idee van een trio ook niet helemaal goed voor haar.

Het bespreken van haar gevoelens

Lotte besloot om haar gevoelens met David en Sara te bespreken. Ze legde uit dat ze zich ongemakkelijk voelde bij het idee van een trio en dat ze niet zeker wist of het iets was waar ze zich prettig bij voelde. David en Sara reageerden begripvol en gaven aan dat het voorstel geen druk moest opleggen.

Het vinden van een oplossing

Uiteindelijk besloten ze om het voorstel achter zich te laten en de vriendschap voort te zetten zoals voorheen. Lotte voelde zich opgelucht en dankbaar dat ze haar gevoelens had kunnen delen. Het stel besloot dat de vriendschap belangrijker was dan het voorstel en ze bleven nog lang bevriend.

De lessen van het voorval

Het voorval leerde Lotte om haar grenzen te respecteren en om haar gevoelens te delen. Ze realiseerde zich dat het belangrijk was om open te zijn over wat ze wel en niet wilde en dat het oké was om ‘nee’ te zeggen. Ook leerde ze dat het oké was om nieuwsgierig te zijn, maar dat het belangrijk was om te weten waar haar grenzen lagen.

Een vriendschap in stand houden

De ervaring met het voorstel voor een trio had de vriendschap van Lotte met David en Sara niet kapotgemaakt, maar juist versterkt. Door open en eerlijk te communiceren hadden ze een oplossing gevonden die voor iedereen werkte. Het voorval had de vriendschap veranderd, maar niet op een negatieve manier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *