Skip to Content

Libido verhogend voedsel; aphrodisiac voor meer testeron

Libido verhogend voedsel; aphrodisiac voor meer testeron

Als je denkt aan voedsel dat je libido zou kunnen verhogen, denk je waarschijnlijk aan oysters of chocola. Maar er zijn veel andere voedingsmiddelen die ook je seksuele verlangen kunnen vergroten. Libido, of seksdrive, is een belangrijk onderdeel van een gezonde seksuele relatie. Helaas is het niet altijd makkelijk om je libido op peil te houden. Stress, vermoeidheid en medicijnen kunnen allemaal invloed hebben op je seksdrive. Gelukkig zijn er een aantal voedingsmiddelen die je libido kunnen helpen verhogen.

Libido Oesters

Oesters staan bekend om hun reputatie als aphrodisiac. Dit komt waarschijnlijk doordat oesters erg voedzaam zijn en een hoog gehalte aan zink bevatten. Zink is een mineraal dat belangrijk is voor de aanmaak van testosteron, het mannelijke geslachtshormoon. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat een tekort aan zink de testosteronproductie kan verminderen.

Chocola

Chocola bevat fenylethylamine, een stofje dat je lichaam aanmaakt wanneer je verliefd bent. Fenylethylamine kan je hartslag versnellen en je bloeddruk verhogen, wat je lichaam in een toestand brengt die lijkt op een klein orgasme. Chocola bevat ook deobromine en theobromine, twee stimulerende stoffen die je bloeddruk en hartslag verhogen.

Gember

Gember is een kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt als aphrodisiacum. Het bevat gingerol, een stofje dat de bloedcirculatie stimuleert. De verhoogde bloedcirculatie kan helpen bij de opwekking van seksuele opwinding. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat gember de seksuele prestaties van mannen kan verbeteren.

Knoflook

Knoflook bevat allicine, een stofje dat de bloedcirculatie stimuleert. De verhoogde bloedcirculatie kan ervoor zorgen dat je sneller opgewonden raakt. Knoflook kan ook je seksuele prestaties verbeteren door de bloeddruk te verlagen.

Spinazie

Spinazie is een goede bron van foliumzuur, een B-vitamine die de bloedcirculatie stimuleert. De verhoogde bloedcirculatie kan je seksdrive verhogen. Spinazie bevat ook magnesium, een mineraal dat de testosteronproductie kan verhogen.

Noten

Noten, vooral amandelen, cashewnoten en walnoten, zijn een goede bron van L-arginine, een aminozuur dat de bloedcirculatie stimuleert. De verhoogde bloedcirculatie kan je seksuele opwinding vergroten. L-arginine kan ook de kwaliteit van je erectie verbeteren.

Sommige voedingsmiddelen kunnen je libido vergroten door de bloedcirculatie te stimuleren. Andere voedingsmiddelen, zoals oysters, bevatten stoffen die de testosteronproductie kunnen verhogen.

Meer tips vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *