Skip to Content

Ladders in panty; 8 tips van anti-ladder panty die niet stuk gaat tot behandelen met nagellak – HTKL.nl

Ladders in panty; 8 tips van anti-ladder panty die niet stuk gaat tot behandelen met nagellak – HTKL.nl

Sommige outfits zijn niet compleet zonder een panty, zeker in de winter vormt dit toch een extra laagje. Panty’s zijn er in verschillende soorten en maten, maar een ding hebben ze gemeen: ladders in de panty zijn ontzettend vervelend. Gelukkig zijn er een aantal tips om dit probleem te voorkomen of op te lossen.

1. Koop goede kwaliteit panty’s / anti-ladder panty’s die niet stuk gaan

Panty’s van goede kwaliteit gaan langer mee en lopen minder snel in de ladders. Het is dus zeker de moeite waard om een ​​beetje meer te investeren in panty’s, ze gaan dan ook langer mee. Onder andere de panty’s van Snaggs zijn een aanrader en zijn er in verschillende dikte. Bij een dikkere panty (hoger dernier cijfer) is de kans op ladders ook een stuk kleiner.

Wist je trouwens dat er ook speciale anti-ladder panty’s te koop zijn, deze vind je onder andere bij de Zeeman, de Hema en bol.com. Dit zijn zwarte anti-ladder panty’s die gemaakt worden met 3D Lycra® voor optimale elasticiteit en een gelijkmatig uiterlijk. Het helpt ladders te voorkomen en een gaatje zal minder snel tot een ladder leiden. De matte en zachte panty heeft daarnaast ook een comfortabele brede tailleband, platte naden, versterkte tenen en een katoenen kruisje. De panty heeft géén broekje, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken of deze onder je rok of jurk zichtbaar is.

2. Draag panty’s met een goede pasvorm

Als een panty te strak zit kan dit er voor zorgen dat er sneller een ladder ontstaat omdat er teveel spanning op staat. Let daarom bij de aanschaf van de panty goed op de maat De panty moet niet te strak zitten, maar ook niet te los zodat hij gaat rimpelen en zo sneller beschadigd kan worden.

3. Was panty’s op de juiste manier

Was panty’s altijd op 30 graden, draai eventueel een speciale was hiervoor. Daarnaast is het goed om op te letten welke wasmiddelen je gebruikt, zo zit er in sommige producten een soort bleekmiddel. Bleekmiddel kan echter de stof van de panty beschadigen en hierdoor gaan ze sneller in de ladders.

4. Behandel ladders direct

Zodra je een ladder in je panty ziet, is het belangrijk om deze direct te behandelen om te voorkomen dat hij verder uit gaat lopen. Doe dit door de ladder voorzichtig dicht te knopen of door een ​​nylon draadje door de gaatjes te halen. Dit voorkomt dat de ladder verder uit elkaar gaat.

5. Gebruik een panty saver

Sommige outfits zijn niet compleet zonder een panty, zeker in de winter vormt dit toch een extra laagje. Panty's zijn er in verschillende soorten en maten, maar een ding hebben ze gemeen: ladders in de panty zijn ontzettend vervelend. Gelukkig zijn er een aantal tips om dit probleem te voorkomen of op te lossen.

Een panty saver is een klein kussentje of lapje dat je in je panty stopt. Dit voorkomt dat je direct in contact komt met de ladders en hierdoor gaat je panty minder snel in de ladders. Ook kan je een panty liner (hier) gebruiken, dit is een klein inlegkruisje dat je in je panty draagt. Dit voorkomt dat vuil en bacteriën in contact komen met je huid. Een ladder preventer is een klein stripje dat je aan de buitenkant van je panty plakt. Dit voorkomt dat ladders in je panty komen.

6. Gebruik een panty hoes

Een panty hoes is een soort koker die je panty in kan doen. Dit voorkomt dat ladders in je panty komen.

7. Gebruik een anti-ladder spray

Er zijn verschillende anti-ladder sprays verkrijgbaar. Spray deze op je panty voordat je deze aantrekt. Dit voorkomt dat ladders in je panty komen.

8. Doorzichtige nagellak

Heb je een ladder in je panty zitten? Gebruik dan nagellak om de boven en onderkant in te smeren. Hierdoor ontstaat er een soort korstje en zal de ladder niet verder uitlopen.

Ladders in je panty voorkomen of oplossen? Gebruik een van deze tips!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Avatar van Kasia Mizera Kasia Mizera schreef:

    Ze gaan bij mij meestal niet vaker dan één keer mee, dus deze tips zijn hartstikke welkom haha!