Skip to Content

Isabel Bernard sieraden collectie; van ketting tot ringen

Isabel Bernard sieraden collectie; van ketting tot ringen

Opgegroeid in Parijs, de stad van de liefde en romantiek, heeft Isabel Bernard het haar missie gemaakt om haar voorliefde voor de eenvoud van klassieke schoonheid met de wereld te delen in de vorm van haar sieraden collectie

. De gedachte hierachter is heel duidelijk; namelijk dat iedere vrouw een gouden eerste plek met betaalbare luxe verdient en dit is terug te zien in het elegante ontwerp van haar damessierraden.

In ieder item vind je de romantiek en de passie die zij heeft voor Parijs en elegante schoonheid terug. Van simpele vormen die rust uitstralen tot ontwerpen met fijne schakels, rondingen en bezet met stenen die om een tweede blik smeken.

Niet alleen biedt zij betaalbare luxe aan, de collectie Isabel Bernard sieraden omvat alles waar een vrouw naar op zoek zou kunnen zijn en meer!

Van luxe tot boutique

Voor haar sieraden collectie heeft Isabel inspiratie geput uit de verschillende locaties in Parijs die haar aan het hart liggen. Denk bijvoorbeeld aan de schitterende parken; die goud en geel kleuren in de herfst tot en met de met zon overgoten pittoreske terrasjes in de zomer.

Of wat dacht je van het kleurrijke en bruisende centrum. Op intrinsieke wijze verwerkt zij de wereld waarin zij leeft in haar sierraden en voegt elke locatie een gevoel van rust, uitdaging en eigentijdsheid toe. Van de romantische en karakteristieke kleine straatjes tot aan de luxe winkel straten.

Van de klassieke, prestigieuze winkelstraat Rivoli die zij tot heeft teruggebracht in de gelijknamige collectie met elegante maar opvallende colliers, armbanden en oorstekers tot Saint Germain, een collectie van witgouden ringen, colliers en armbanden.

Iedere collectie vertelt een uniek en persoonlijk verhaal dat Isabel met de wereld wilt delen. Alle sierraden worden gemaakt van 14 karaat goud dat met vakwerk is vervaardigd. Zo wordt elegante luxe die je voor jezelf draagt voor iedereen en mag het door iedereen gezien worden.

Isabel Bernard meer dan alleen sieraden

Naast haar passie voor gouden sieraden die de elegantie van het klassieke Parijs weergeven brengt Isabel Bernard ook style en functionaliteit samen in haar handtassen, portemonnees en sieradenopbergers.

Haar tassen en portemonnees worden gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en worden met de hand gemaakt. Hiermee weet zij de klassieke style terug te brengen met mooi ontworpen designs die niet alleen stijlvol maar ook nog eens duurzaam en functioneel zijn.

Dit tezamen met haar sieraden collectie biedt Isabel Bernard een kijkje in haar wereld, een wereld waarin luxe en eenvoud met liefde voor het vak worden samengebracht zodat iedere vrouw hiervan kan genieten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *