Skip to Content

15 leuke hobby’s om thuis te doen als je je verveelt!

15 leuke hobby’s om thuis te doen als je je verveelt!

Ja, we zitten allemaal vast in ons huis en kunnen nergens naartoe. Het is zeker vervelend, maar je kunt er ook het beste van maken. Bekijk deze lijst met 15 leuke hobby’s die je thuis kunt doen wanneer je je verveelt.

Hobby’s

1. Maak een puzzel . Dit is een leuke en uitdagende activiteit die je alleen of met je gezin kunt doen.

2. Schilder een landschap of stilleven. Als je niet weet hoe je moet schilderen, kun je online een tutorial opzoeken om je techniek te verbeteren.

3. Fotografie. Maak een fotoserie over een bepaald onderwerp of maak mooie foto’s van alles wat je in je huis ziet.

4. Film een korte film. Je kunt dit alleen of met vrienden doen. Gebruik je telefoon of een digitale camera om je film op te nemen.

5. Doe een online cursus. Er zijn veel gratis online cursussen die je kunt volgen over allerlei verschillende onderwerpen.

6. Leer een nieuwe taal. Er zijn veel online hulpmiddelen die je kunnen helpen een nieuwe taal te leren; ook een nuttige hobby voor de toekomst.

7. Bak een cake of taart. Of je nu een beginner of een ervaren baker bent, er is altijd ruimte voor verbetering.

8. Knutsel iets. Maak een sieraad, een knuffel, een kaart, of wat je maar wilt.

9. Schrijf een verhaal, een gedicht, of een blog. Laat je creativiteit de vrije loop.

10. Doe een online quiz of spel. Er zijn veel verschillende soorten online quizzen en spellen die je kunt doen om je kennis te testen of gewoon om te ontspannen.

11. Maak een originele playlist op Spotify. Je kunt je eigen muziek maken of andere mensen laten weten welke muziek je leuk vindt.

12. Zoek een nieuwe serie op Netflix of Hulu en binge-watch die. Of kijk een oude favoriete serie die je nog een keer wilt zien.

13. Doe een online zoektocht naar een nieuw recept en maak het. Of probeer een nieuwe kooktechniek uit, voor je het weet heb je een nieuwe hobby.

14. Doe een digitale detox. Neem een paar uur, een dag, of zelfs een week voor jezelf en leg al je digitale apparaten weg.

15. Doe een thuis workout. Er zijn veel gratis workout video’s online beschikbaar om je te helpen in vorm te blijven of om af te vallen.

Meer inspiratie vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *