Skip to Content

Je geliefde verrassen Valentijnsdag; wat te doen met partner & activiteiten thuis

Je geliefde verrassen Valentijnsdag; wat te doen met partner & activiteiten thuis

Wil je graag je partner verrassen op Valentijnsdag? Dit kun je op allerlei manieren doen. In dit artikel inspireer ik je graag met een paar ideeën waarmee je je partner een fijne Valentijn geeft.

Lees ook: Valentijn cadeautjes voor hem en haar

Een cadeau uit het hart

Houdt jouw partner van bloemen, een bepaalde chocolade of hebben ze een ander mooi item op het oog? Dan kan dit een mooi cadeau zijn om je geliefde te verrassen. Hiermee kunnen ze altijd aan jou denken wanneer ze dit item zien. Houd je oren goed open, want sommige partners geven onbewust stille hints.

Of schrijf zelf je eigen Valentijngedicht.

Een heerlijk ontbijtje

Geen zin om eropuit te gaan? Dan kun je ook een heerlijk ontbijtje maken of laten bezorgen voor je geliefde. Als je zelf aan de slag gaat kun je dit ook samen met de kinderen bereiden.

Wees hier natuurlijk wel voorzichtig mee, want kinderen kunnen wat onhandig zijn en daarom zich gemakkelijk bezeren. Je zal dan wel vooraf moeten zorgen dat de boodschappen in huis zijn (en verstopt, zodat je partner het niet ziet). Ruim uiteraard ook zelf de keuken op, want hiermee zou je je partner niet willen lastig vallen.

Hoe weet je welk ontbijtje je moet regelen om je partner te verrassen? Dit is heel gemakkelijk! Denk bijvoorbeeld aan wentelteefjes, pannenkoeken, misschien zelfs toast. Fruit en wat jus d’orange maakt het meestal ook helemaal af.

Als je kiest voor een valentijnsontbijt bestellen kun je vaak kiezen voor een bepaald menu zodat je zeker weet dat er diverse gerechten zijn, waarvan je weet dat je partner het ook lekker vindt. Twijfel je? Probeer het dan tussen neus en lippen door te vragen een paar dagen voor Valentijn. Ze verrassen doe je tenslotte door iets te doen wat ze niet verwachten!

Ga lekker uit eten

Is er een nieuwe bistro of restaurant in de stad? Of hebben jullie misschien een restaurant waar jullie graag heen gaan? Reserveer dan een tafeltje in dit restaurant en geniet er even van om samen te zijn en je partner te verrassen. De liefde gaat tenslotte bij zowel man als vrouw door de maag.

Mochten de restaurants dicht zijn wanneer jullie klaar zijn met werken dan is dit vervelend, maar je zou ook het gerecht thuis kunnen klaarmaken. Zo zou ik het Griekse gerecht Pilaf kunnen klaarmaken voor mijn geliefde.

Mocht je liever thuis willen blijven dan kun je de maaltijd ook thuis laten bezorgen. De meeste restaurants doen dit ook vanwege de coronacrisis waar we nu in zitten.

Om gemakkelijk maaltijden te bestellen online raad ik de app van Take Away zeker aan. Deze app laat je namelijk in een oogopslag zien welke keuze er allemaal is in jouw stad. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik. Een aantal klikken en je hebt besteld. Op deze manier kun je ook bestellen zonder dat je partner ervan afweet.

Een goede massage

Heeft jouw geliefde last van rug en nekpijn? Dan kan het fijn zijn om elkaar een massage te geven. Wees wel bewust dat mocht dit een medisch probleem zijn, het verstandiger is om bij een masseur langs te gaan. Je wilt dit probleem natuurlijk niet verergeren.

Mocht dit niet het geval zijn dan kun je met behulp van youtube video´s leren hoe je moet masseren. Ze laten je dan de tips en tricks zien hoe je de spieren moet behandelen. Ideaal om je partner te verrassen

Ga een dagje weg

Herinneringen zijn veel meer waard dan een cadeau. Een dagje weg om even te ontspannen en nieuwe herinneringen te maken samen met je partner en kinderen is daarom ook ideaal. Dit kan alles zijn, zoals bijvoorbeeld een dagje naar het strand, naar de dierentuin of misschien een weekendje overnachten in een andere stad?

Neem een paar zorgen weg

Je geliefde kan je ook op een andere manier helpen. Dit kun je doen om hun zorgen over de huishoudelijke taken weg te nemen. Het kan dus ook een cadeau zijn om hun klusjes over te nemen.

Zijn de klusjes normaal verdeeld of verzorgt jouw geliefde het huishouden alleen? Dit is stof om even bij stil te staan, want dit kan ook behoorlijk wat stress opleveren.

Mochten jullie beide weinig tijd hebben dan kun je de klusjes ook samen doen. Op deze manier raken jullie ook aan de praat en hebben jullie eventueel ook plezier samen.

Ik hoop je geïnspireerd te hebben met mijn ideeën voor Valentijnsdag. Ik wens jou en je geliefde alvast een liefdevol en fantastisch Valentijn toe.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *