Skip to Content

Fit blijven en sporten; ook met volle agenda als je geen tijd hebt

Fit blijven en sporten; ook met volle agenda als je geen tijd hebt

Als moderne mama kan het nog best wel eens aanpoten zijn om alle hectiek in goede banen te leiden. Met een drukke baan en een huishouden is goed plannen een absolute must. Zeker als je ook nog fit wil blijven.

Op een dag kan het namelijk zomaar zijn dat je moet werken, boodschappen doen, koken en ook de kids moet halen en brengen naar hockey of zwemles. Vergeet hierbij niet dat er tussendoor ook nog wat wasjes gedraaid moeten worden en dat de vaatwasser zichzelf helaas ook niet uitruimt.

Na een chaotische dag als deze is het niet zo gek dat je uitgeput neer wilt ploffen op de bank. Je sportschoenen aantrekken om nog even een rondje te gaan joggen klinkt dan niet erg aantrekkelijk.

Gelukkig zijn er een heleboel andere manieren waarop je lekker fit in beweging bent, zonder dat je hiervoor je drukke schema overhoop hoeft te halen of na een lange dag jezelf van de bank hoeft te trekken. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder want wij vertellen het je in deze blog!

Maak in slimme switch: ga fietsen!

Misschien voelde je hem al een beetje aankomen en ligt deze oplossing een beetje voor de hand, maar waarom fiets je jezelf niet gewoon fit?

Fietsen is namelijk ontzettend goed voor je algehele gezondheid en je conditie. Overal naartoe trappen met de wind in de haren maakt dat je je hoofd even helemaal leeg kunt maken.

Fietsen is naast gezond dus ook nog eens ontspannend. Zeker als de school van de kids en de supermarkt makkelijk te fietsen zijn kun je de auto verruilen voor de fiets.

Als je het helemaal goed aan wilt pakken kun je zelfs overwegen om naar je werk te fietsen. Je bent dan lekker in de buitenlucht en je hebt je dagelijkse workout ook weer gehad. Daarnaast is achteraan sluiten in die lange file naar huis verleden tijd als je de switcht van auto naar fiets!

Niet zo aantrekkelijk? Wat dacht je van een elektrische moederfiets!

Oké, misschien is het niet helemaal realistisch om jezelf, je kids en de boodschappen met forse tegenwind naar huis te trappen zelfs niet als je fit wil blijven.

De kans dat je dan toch liever de auto pakt is in deze situatie groot. Om ervoor te zorgen dat een beladen fiets of die barre tegenwind geen spelbrekers meer zijn, kun je ervoor kiezen om een elektrische moederfiets aan te schaffen.

Bovenstaande situatie klinkt niet heel erg aantrekkelijk, maar dat wordt het wel als je de route mag afleggen op een e-bike.

Op een elektrische moederfiets voelt het alsof je constant een duwtje in de rug krijgt. Je trapt dan fluitend jezelf, je passagiers en andere bagage vooruit. Tegenwind of niet.

Denk je dat een mama e-bike iets voor jou is? Bekijk dan eens de elektrische moederfiets van Stella. Deze is helemaal ingespeeld op het veilig vervoeren van jezelf en je meest waardevolle bezit: je kids!

Ook de sport padel wordt steeds populairder om fit te blijven.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *