Skip to Content

Doorschijnende kleding: 6 tips om het te voorkomen

Doorschijnende kleding: 6 tips om het te voorkomen

Een situatie die veel vrouwen het liefste willen voorkomen is het doorschijnen van kleding. Niemand zit er op te wachten als op een openbare plek blijkt dat er meer te zien is, dan eigenlijk de bedoeling is. Er zijn echter een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je kleding niet gaat doorschijnen. Hier zijn zeven tips:

Kies donkere kleuren

Donkere kleuren absorberen meer licht en zorgen ervoor dat je minder snel doorschijnt. Kies dus voor donkere kleuren als je bezorgd bent dat je kleding doorschijnt.

Goede pasvorm

Een goede pasvorm is cruciaal als je wilt voorkomen dat je kleding doorschijnt. Te wijdzittende kleding kan ervoor zorgen dat je ondergoed doorzichtig wordt, dus kies kledingstukken die goed aansluiten.

Lijn je kleding

Als je kleding niet volledig doorschijnend is, maar wel een beetje, overweeg dan om een slip of hemdje te dragen onder je kleding. Dit voegt een extra laag toe en voorkomt dat je kleding doorschijnt.

Kies de juiste maat

Als je kleding iets te strak is, kan dit ook ervoor zorgen dat je kleding doorschijnt. Kies dus kleding die niet te strak is, zodat je er zeker van bent dat je kleding niet doorschijnt.

Voorkom glans

Glans kan ervoor zorgen dat je kleding doorschijnt, dus kies stoffen die mat zijn. Matige stoffen zijn minder doorzichtig dan glanzende stoffen, dus ze zijn beter als je bezorgd bent dat je kleding doorschijnt.

Ga voor ondergoed met een donkere kleur

Ondergoed met een donkere kleur is minder doorzichtig dan ondergoed met een lichte kleur. Kies dus ondergoed met een donkere kleur (hier) als je bezorgd bent dat je kleding doorschijnt. Naast ondergoed kan je ook een onderjurk dragen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *