Skip to Content

De vriend van Els maakte het uit per sms

De vriend van Els maakte het uit per sms

Els keek naar haar telefoon en voelde haar hart in haar keel kloppen. Er was een sms-bericht van haar vriend, en ze wist meteen dat het niet goed nieuws was. Het bericht was kort en pijnlijk: “Ik denk dat het beter is als we uit elkaar gaan.”

In één oogopslag was alles wat Els had opgebouwd met haar vriend weggevaagd. Ze had geen idee wat er was gebeurd en kon alleen maar raden naar wat er mis was gegaan. Het sms-bericht was zo abrupt en onpersoonlijk dat ze zich afvroeg of haar vriend zelfs maar om haar gaf.

De schok en de pijn van het sms-bericht waren overweldigend. Els had nooit gedacht dat haar relatie op deze manier zou eindigen. Ze voelde zich bedrogen, in de steek gelaten en verward. Ze wilde antwoorden, maar haar vriend reageerde niet op haar berichten of telefoontjes.

Els kon niet stoppen met huilen en wist niet wat ze moest doen. Het voelde alsof haar wereld was ingestort. Al haar toekomstplannen en dromen leken plotseling onbereikbaar.

Steun zoeken bij vrienden en familie

Na een paar dagen van verdriet en verwarring realiseerde Els zich dat ze hulp nodig had. Ze belde haar beste vriendin op en vertelde haar wat er was gebeurd

. Haar vriendin was een luisterend oor en gaf haar steun en advies. Ze moedigde Els aan om zich te omringen met mensen die haar steunden en van haar hielden.

Els besloot om haar ouders ook te bellen en hen te vertellen over haar situatie. Hoewel ze zich een beetje geneerde om hen te vertellen dat haar relatie was mislukt, wist ze dat haar ouders haar altijd zouden steunen. Ze waren begripvol en zeiden dat ze altijd voor haar zouden klaarstaan.

Door steun te zoeken bij vrienden en familie voelde Els zich niet meer alleen. Ze realiseerde zich dat ze mensen had om op terug te vallen, en dat gaf haar kracht.

Accepteren en loslaten

Naarmate de dagen verstreken, besefte Els dat haar ex-vriendje geen contact meer met haar opnam. Ze besloot dat het tijd was om de realiteit te accepteren en verder te gaan.

Hoewel het moeilijk was, besloot Els om haar ex-vriendje niet te blijven stalken met berichten en telefoontjes. Ze wist dat het geen zin had om hem te smeken om terug te komen. In plaats daarvan focuste ze zich op haar eigen leven en begon ze plannen te maken voor haar toekomst.

Els besefte dat het accepteren van haar situatie en het loslaten van haar ex-vriendje de enige manier was om verder te gaan. Ze wilde niet vast blijven zitten in het verleden en de pijn blijven voelen. Door haar focus te verleggen, kon ze langzaam maar zeker haar leven weer opbouwen.

Het vinden van zichzelf

Tijdens haar relatie had Els zichzelf vaak op de tweede plaats gezet. Ze had haar eigen behoeften en verlangens opzij gezet om haar relatie te laten werken. Nu ze single was, besefte Els dat het tijd was om zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Ze begon met het doen van dingen die ze leuk vond en die haar een goed gevoel gaven. Ze ging naar yogalessen, probeerde nieuwe hobby’s uit en ging uit met vrienden. Door zichzelf te ontdekken, ontdekte Els wat ze echt belangrijk vond in het leven.

Els realiseerde zich dat het belangrijk was om eerst van zichzelf te houden voordat ze van iemand anders kon houden. Door tijd te nemen om zichzelf te vinden, kon ze een betere versie van zichzelf worden en een relatie opbouwen die beter bij haar paste.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *