Skip to Content

Wat te doen als je partner / date niet meer terug appt

Wat te doen als je partner / date niet meer terug appt

Wanneer je partner niet terug appt, kan dat heel vervelend zijn. Je weet niet wat er aan de hand is en je voelt je misschien buitengesloten. Het is belangrijk om even te checken wat er aan de hand is voordat je je zorgen gaat maken. In dit artikel hier vind je een aantal mogelijke redenen waarom je partner niet terug appt, en wat je kunt doen om te communiceren.

Ook wanneer je net begint met daten, is het altijd spannend om te zien hoe het erna verder zal gaan. Na een leuke date is het dan ook gebruikelijk dat je hoopt op een vervolgdate.

Helaas gebeurt het vaak dat je date niet meer terug appt uit zichzelf, of na een date. Dit kan voor veel frustratie zorgen en je afvragen wat je verkeerd hebt gedaan. Hieronder geven we een aantal tips die je kunnen helpen in een dergelijke situatie als je partner niet appt.

Stuur een berichtje

Als je date niet meer terug appt, kan het verstandig zijn om hem of haar een kort berichtje te sturen. Dit kan ervoor zorgen dat je date weet dat je geïnteresseerd bent en er misschien nog aan denkt. Bovendien is het een leuke manier om contact te houden.

Probeer het op een andere manier

Als je date niet reageert, is het natuurlijk ook mogelijk dat hij of zij je gewoon niet leuk genoeg vindt. In dat geval kan het verstandig om even geduld te hebben en niet direct te denken dat er iets mis is. Wacht gewoon af en probeer intussen wat anders te doen.

Probeer een afspraak te maken

Als je date nog steeds niet reageert, kan het verstandig zijn om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je date geïnteresseerd is en kun je eventuele misverstanden uit de weg ruimen.

Stel een vraag

Als je date niet reageert, kan het verstandig zijn om hem of haar een vraag te stellen. Op die manier kun je erachter komen of hij of zij nog steeds geïnteresseerd is

Zeg iets leuks

Als je date nog steeds niet reageert, kan het verstandig zijn om hem of haar iets leuks te sturen. Op die manier blijf je in contact en kun je erachter komen of hij of zij nog steeds geïnteresseerd is.

Wees niet te pushy

Als je date nog steeds niet reageert, is het verstandig om niet te pushy te zijn. Probeer gewoon wat anders te doen en wacht af. Je weet nooit of en wat de reden is dat hij / zij niet reageert.

Ga verder

Als je date nog steeds niet reageert, is het verstandig om verder te gaan met je leven. Er zijn namelijk genoeg andere mensen die wel geïnteresseerd zijn. Als je date nog steeds niet reageert, is het verstandig om na te denken over wat je nu verder wilt. Misschien is het beter om verder te gaan met je leven en iemand anders te zoeken.

Als je date niet terug appt, is het dus verstandig om eerst even af te wachten. Probeer intussen wat anders te doen en maak een afspraak als hij of zij nog steeds niet reageert. Denk positief en wees niet te pushy.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *