Skip to Content

Cadeau ideeën vrouwen; tips leuke cadeautjes voor haar

Cadeau ideeën vrouwen; tips leuke cadeautjes voor haar

Yes, Sint of Kerst komt er weer aan. Of je verjaardag, je bent geslaagd, je trouwdag of een nieuwe baan. Allemaal redenen waarom een cadeau gepast is. Heb jij dat ook wel eens, dat mensen zeggen: En wat wil je hebben? En dat je even niets weet te bedenken?

Of dat je zelf iets wilt kopen voor je vriendin, buurvrouw, collega, moeder, zus of dochter en geen idee hebt wat nu een geslaagd cadeau is. Snappen we! We hebben een inspiratielijst voor cadeaus voor vrouwen gemaakt. Zodat je weet welk cadeau vrouw, vriendin, zus of dochter blij maakt!

Lees ook: Originele cadeautips voor kinderen en volwassenen

Abonnement op bloemen of een tijdschrift

Verse bloemen in huis. Het is een luxe die je jezelf vaak niet gunt. En super jammer, want verse bloemen in huis doen iets met je. Ze ruiken lekker, fleuren de boel op en ik kan er ook intens van genieten. Vooral als deze ook nog lang meegaan en in een mooie vaas staan.

Maar gelukkig is daar een super alternatief voor. Zo kun je bijvoorbeeld een bloemenabonnement afsluiten. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. En nog leuker: het boeket wordt gemaakt aan de hand van je interieur. Worden we blij van toch!

Als iemand geregeld al zelf verse bloemen in huis haalt, dan is een abonnement op een tijdschrift ook een schot in de roos. Vaak toch de dingen die je voor jezelf niet snel koopt.

Maar wat je wel een me-momentje geeft! Weet je de ‘leessmaak’ van de ontvanger? Dan is een proefabonnement online snel geregeld. Als dit lastig is, kun je de vrouw in kwestie ook zelf laten kiezen.

(mijnbladopdemat.nl). Deze is in diverse geldbedragen verkrijgbaar. De keuze uit tijdschriften met deze bon is ook nog eens ruim. Er zit altijd een passend blad tussen en de jarige ontvangt deze ook meerdere malen.

Sieraden cadeau vrouw

Zusss is een hippe winkel met super veel leuke producten. Heb je wel eens van hun sieraden gehoord? Zo is er een zilveren sieradenlijn die ‘koester wat je hebt’ verwerkt. In een mooi armbandje met de tekst als bedeltje eraan, een zilveren ketting of een medaillon.

In de gouden versie staat er: ‘je bent goud waard’. En ook nog tegen een fijne prijs. Daarnaast heeft myjewellery heel veel leuke dingen. Geef bijvoorbeeld je zus deze zussenarmband en houd er ook één voor jezelf. Om zo jullie band te vereeuwigen!

Verwenpakket

Bad of douche, voor veel vrouwen het ultieme moment om even de stress van jezelf te spoelen. Je gedachten te ordenen. En als je dan ook nog een heerlijke douchefoam hebt of lekkere badolie, is je moment nog waardevoller. Rituals heeft heel veel fijne geurlijnen. Je kunt een Ritualspakket geven, in de versie S, M en L.

In de S-versie zitten alle basisbenodigdheden voor een fijn verwenmoment. Iedere kleur heeft zijn eigen geur en lijn. Als je een M-box geeft zit er daarnaast handzeep bijvoorbeeld in. En de L-versie heeft als extra een heerlijke bodyscrub.

Nieuwe boeken

Meteen een reden om lekker de boekwinkel in te duiken. Snuffel eens tussen de nieuwste thrillers en romans, vraag advies over welke er goed gelezen worden. De Bruna werkt vaak met een top 5 of 10 van meest verkochte boeken. En helemaal leuk als je in het boek een persoonlijk voorwaard schrijft. Waarom die ander zo speciaal is bijvoorbeeld.

Bonnen

Bonnen lijken onpersoonlijk, maar zijn zo handig! Een kledingbon bij haar favoriete boetiek, een bol.com-cadeaukaart om online te shoppen en te bestellen wat ze maar wil, een bon voor de schoonheidsspecialiste.. De ontvanger kan deze inleveren wanneer ze wil. En het levert een fijne korting op de maandelijkse uitgaven op. Ook heel fijn!

Een echt goede fotocamera

Als je vrouw of vriendin nog geen goede fotocamera heeft en je hebt budget.. dan is dit een fantastische aanrader. We leven in een digitale wereld en een goede camera is nooit weg. Hier lees je meer over de 18 beste camera’s van 2021. Tip: stimuleer het afdrukken van de mooiste foto’s! Bijvoorbeeld bij de Hema. Zo pimp je je interieur ook nog eens op.

Smartwatch

Ja dit is wel een duurder cadeau. Maar de investering waard. Op de smartwatch kun je mailtjes, appjes en berichtjes lezen en ook meteen beantwoorden. Bellen via de smartwatch? Allemaal mogelijk.

Deze super handige gadgets zit vol allerlei functies, die het leven nog makkelijker maken. Een smartwatch meet daarnaast ook je hartslag, calorieënverbruik en stappen. Daarnaast meet de smartwatch hoe je nachtrust gaat.

Een persoonlijke belevenis

Dit kan van alles zijn. Pas het aan naar hoe je de ander kent. Houdt diegene van eten? Geef dan een lekkere lunch of diner buiten de deur. Of is het een echte zoetekauw? Een doosje heerlijke handgemaakte bonbons zijn zo gekocht.

Maar ook actieve belevenissen zijn super leuk om te geven. Uit een helikopter springen, skydiven, een schilderworkshop, dagje sauna of een kookcursus.. En wat dacht je van een escaperoom bezoeken? Dit cadeau gaat ze niet meer vergeten!

Lees ook: Welk cadeau geef je aan iemand die alles al heeft?

Riverdale kaarsen

I love Riverdale. En ook de kaarsen. Je kunt ze ook als geurkeurs kopen. De Riverdalekaarsen passen in ieder interieur. Ideaal voor op koude en donkere winterdagen!

Een mooie kamerplant of woonaccessoires

Groene vingers of niet, een mooie kamerplant fleurt de boel op. Check wel even of de plant die jij mooi vindt ook past bij de groene vingers (of de niet groene vingers). Is een kamerplant een beetje te risky? Intratuin heeft ook heel veel mooie woonaccessoires.

Je kunt het een beetje subtiel te weten komen door eerst samen naar Intratuin te gaan. Let als een ware detective goed op wat ze mooi vindt. En haal dit dan op een later moment zelf om te kopen. Of bestellen, dat kan natuurlijk ook.

Mirjam de Stigter

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *