Skip to Content

Blind date tips: hoe maak je een goede indruk op je date?

Blind date tips: hoe maak je een goede indruk op je date?

Blind dates kunnen zowel spannend als zenuwslopend zijn. Aan de ene kant heb je de mogelijkheid om iemand nieuw te ontmoeten en mogelijk ware liefde te vinden. Aan de andere kant kun je je ook teleurgesteld of zelfs vernederd voelen als de date niet verloopt zoals gepland.

Blind date tips.

Doe je uiterste best om er goed uit te zien. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Zorg ervoor dat je gedoucht bent, je haar is gedaan en je aantrekkelijk bent. Mannen, draag iets wat je date aantrekkelijk vindt. Vrouwen, let erop dat je niet te veel make-upt of dat je kleren te seksueel zijn.

Zorg ervoor dat je op tijd bent. Je date wacht misschien wel op je en als je te laat komt, maak je een slechte indruk.

Wees jezelf. Je date wil je graag leren kennen en als je iemand anders voorstelt, zal de date snel afgelopen zijn.

Stel vragen. Zorg ervoor dat je interesse toont in je date. Stel vragen over haar of hem en luister goed naar het antwoord.

Let op je lichaamstaal. Je lichaamstaal zegt veel over hoe je je voelt. Zorg ervoor dat je niet te veel naar je telefoon kijkt of ergens anders heen staart. Oogcontact is erg belangrijk.

Wees positief. Positieve mensen zijn aantrekkelijk. Probeer dus optimistisch te zijn en je date zal hetzelfde doen.

Geef elkaar wat ruimte. Soms is het fijn om wat persoonlijke ruimte te hebben tijdens een blind date. Geef elkaar wat tijd en ruimte om te praten en elkaar beter te leren kennen.

Doe iets leuks samen. Probeer een activiteit te doen op de blind date die beiden leuk vinden. Zo hebben jullie iets om over te praten en kunnen jullie elkaar beter leren kennen.

Eindig de date op een positieve noot. Als je een leuke tijd hebt gehad, zorg ervoor dat je date dat ook weet. Bedank haar of hem voor de leuke date en geef aan dat je er graag nog een keer samen uit zou willen gaan.

Meer tips vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *