Review: Bissell vac and steam stoomreiniger

Dagelijks zijn er dingen die je moet doen of vindt dat je moet doen maar niet altijd ziet zitten. Dweilen is daar één van, stofzuigen (drie keer per dag in ieder geval rondom de eettafel) gaat nog wel. Maar dweilen vind ik echt een ramp.

Vooral omdat het van die klusjes zijn waar geen eind aan lijkt te komen en zodra je klaar bent je weer opnieuw kan beginnen. Dan is het fijn dat je taken kan combineren zoals met de Bissell Vac & Steam stoomreiniger.

Sommige klusjes in het huishouden doe je tenslotte makkelijk dan de ander. Die stel je onbewust toch zoveel mogelijk uit, zo hoor ik regelmatig andere moeders klagen over de berg met was en ook op onze zolder hebben we zo’n stapel die klaarstaat om opgevouwen te worden.

Toch wacht ik vaak tot de kledingkasten dusdanig uitgeput beginnen te raken voordat ik het ook daadwerkelijk oppak. Dat is een (twee)wekelijks klusje.

Bissell Vac & Steam Stoomreiniger

Het is fijn als er uitvindingen gedaan worden zoals deze Bissel stoomreiniger om het leven makkelijker te maken, en met name om je klusjes uit handen te nemen die je helemaal niet graag doet.

Tegen de tijd dat ik de hele woonkamer, en vaak ook gang, trap en keuken heb gestofzuigd, vind ik het wel weer goed genoeg en heb ik absoluut geen zin om ook nog eens te dweilen. Dat gedoe met natte moppen door de woonkamer, telkens heen en weer lopen, na afloop wachten tot het droog is.

De ene keer is het te vochtig en de andere keer kom je er niet door. Nee, ik ben blij dat in ieder geval de huishoudelijke hulp het één keer per week goed doet.

Toen ik dus gevraagd werd om een nieuw soort stofzuiger / dweil te proberen van Bissel zei ik natuurlijk direct ja. Onze stofzuiger was stiekem toch al aan vervanging toe.

Nog leuker is het dat ik er ook nog eens eentje weg mag geven, dus vind jij dweilen ook zo verschrikkelijk?

Lees dan vooral verder en bij deze alvast mijn excuses voor het hoge tell sell-gehalte, maar ik ben gewoon echt heel erg enthousiast.

Bissel Vac & Steam?

De producent van Bissel beschrijft het als volgt:

BISSEL is één van ’s werelds grootste vloerreinigingsproducenten en bestaat al sinds 1876. Dit product is gloednieuw. Het product is feitelijk 2 producten in 1: een stofzuiger en een stoomreiniger. Dit kan zelfs tegelijkertijd, waardoor je dus niet meer apart hoeft te dweilen. BISSELL is het grootste merk in Amerika en nu sinds een paar maanden op de Nederlandse markt. Geen ander merk is het gelukt om een 2-in-1-product te maken dat ook echt werkt.

Klinkt goed toch, maar nu in de praktijk. Werkt deze combinatie ook echt?

Stomend schoon

Ik was wel erg nieuwsgierig naar hoe ze dat zouden combineren, een stofzuiger en een dweil.

Of eigenlijk niet eens een dweil, maar een stoomapparaat. Een soort mini-uitvoering van die wagentjes die je weleens in grote kantoorhallen ziet waarbij er iemand op een karretje zit om de grond schoon te maken.

Of misschien kan ik het beter vergelijken met een stofzuiger, al wordt de vloer er niet kreukelvrij door. Maar wel goed hygiënisch schoon.

Er wordt namelijk gewerkt met stoom van 90 graden Celsius, het is dus niet alleen optisch schoon maar ook hygiënisch schoon.

Een ander voordeel van stoom is ook nog eens dat het heel snel droogt. Geen natte vloeren dus om over uit te glijden.

De eerste keer dat ik hem uitprobeerde heb ik gewacht tot de kinderen op bed lagen. Stoom en kinderen leek me geen handige combinatie.

Daar had ik me dus geen zorgen over hoeven te maken.

Er komt nauwelijks stoom vanaf, alleen als je hem een paar minuten op dezelfde plaats laat staan ontstaan er kleine stoomwolkjes waar ik gewoon met mijn hand in kan steken, verder is het geen probleem als je peuter onverwachts in de weg loopt.

Ook als je de kop vastpakt terwijl je stoomt, is dat gewoon lichaamstemperatuur. Het water vul je met een bijgeleverde maatbeker eenvoudig aan de achterkant.

Voor een rondje door het huis gebruik ik ongeveer 400 mL, je bespaart dus niet alleen tijd maar ook nog eens water. Met 400 mL water met de dweil krijg ik misschien net de keuken schoon.

Het stoomapparaat heeft twee standen; high en low en twee verschillende ‘doekjes’ zodat je kunt afwisselen tussen gladde vloeren en laagpolige tapijten.

De mat bij de voordeur heb ik ook gestoomd en je zag per baan de mat schoner worden. Zo schoon is hij nog nooit geweest, zichtbaar en onzichtbaar ook hygiënisch schoon.

Ook erg handig met zieke kinderen die spugen of open wondjes hebben, dit kan je makkelijk reinigen met de stomer.

Ook de houten parketvloer in de woonkamer, als de linoleumvloer in de keuken, de tegels in de badkamer en het laminaat op de eerste verdieping zijn geen probleem. Wel merk ik dat hij op de ene ondergrond zwaarder werkt dan de ander.

Stofzuiger

Naast de stoomfunctie kun je dus ook stofzuigen. Deze twee functies kun je los van elkaar gebruiken.

Ideaal dus als je zoon een schaaltje muesli over de grond heeft gestrooid. Stoelen aan de kant en stofzuigen maar. De zuigkracht is bewonderingswaardig. Er zit geen stofzak in, maar je klikt eenvoudig het reservoir eruit om te legen.

Eén keer in de zoveel tijd wordt geadviseerd om het filter te legen. Voordat je hem gaat gebruiken kun je aan de onderkant, onder het doek een tablet stoppen. Dit zorgt ervoor dat je huis niet alleen stofvrij wordt, maar ook nog eens heerlijk fris gaat ruiken.

Helaas maakt de stofzuiger best wel wat lawaai, meer in ieder geval dan onze oude.

Gelukkig zijn de kinderen hier in huis er niet bang voor, anders is het natuurlijk even schrikken. De stofzuiger is zeer compact zodat je hem makkelijk in een hoekje van de keuken neerzet, klaar voor gebruik met de kabel er handmatig omheen gewikkeld.

Het is net gewoon een grote kruimeldief op standaard. Fijn ook dat hij gewoon rechtop blijft staan en niet dat je zo’n enorme slang door de kamer hebt liggen.

Oordeel

Nu ben ik dus geen fan van dweilen, en stofzuigen heb je na drie keer per dag ook wel gezien, met dit apparaat doe ik er niet meer moeilijk over om niet alleen even snel rondom de eettafel te stofzuigen maar de hele woonkamer aan te pakken. Sterker nog, ik was binnen tien minuten klaar!

Normaal valt het me al snel daarna op dat er nog van alles is blijven liggen, maar na de grote beurt in combinatie met stoom heb ik de hele avond niets kunnen ontdekken.

Ongeacht de hoek waarop ik de vloer inspecteerde. De volgende dag betrapte ik mezelf erop dat ik tijdens het eten al uitkeek naar het moment dat ik ‘mocht’ stofzuigen. Met handige tools wordt het huishouden gewoon een heel stuk makkelijker en dus ook leuker.

De volgende dag heeft de huishoudelijke hulp hem ook uitgeprobeerd en zij vond hem ook erg handig. Ik moest wel even goed uitleggen dat je kan stofzuigen en dweilen tegelijk, dat is toch even wennen maar hij is erg makkelijk in gebruik. Zelfs de kinderen willen graag helpen.

Zijn er dan helemaal geen minpuntjes aan deze Bissell Vac & Steam?

Tja, zelf mis ik een klein opzetstuk zodat je ook even makkelijk de bank kan stofzuigen met name tussen de naden of onder de kast. En het is even wennen dat je zelf de kabel moet opbinden in plaats van dat hij automatisch oprolt.

Maar het is logisch dat bij het ontwerp er keuzes gemaakt moeten worden en hij zo lekker compact blijft en dat is ook wat waard. De kinderen hebben in ieder geval al een alternatief gevonden voor het opruimen.

Meer informatie vind je hier

135 gedachten over “Review: Bissell vac and steam stoomreiniger

  • 24/02/2016 om 18:56
    Permalink

    Dat ziet er handig uit. Met 2 katten en inmiddels 2 kleine kinderen lijkt mij dit ideaal. Wie weet ga ik dan ook uitkijken naar stofzuigen en dweilen (zal het?). Wij hebben zowel houten vloeren, laminaat en stenen vloeren. Ik loop nu altijd met 3 verschillende sopjes. Veel te veel werk natuurlijk. Ik ben wel benieuwd: kan je de dweilfunctie ook op natuursteen gebruiken en hoe lang is het snoer?

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 18:24
    Permalink

    Wauw dit is een uitvinding in een huis met honden! Net als jij dweil ik niet zo vaak terwijl dat met een kind en honden eigenlijk wel zou moeten. Lijkt me echt ideaal, ik doe mee!!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:29
    Permalink

    Ik haaat dweilen, maar het moet wel… dit is met een kleintje een kat en een man met huisstofmijtallergie dus echt super!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:06
    Permalink

    daar ben ik al een hele tijd naar op zoek, lijkt me ideaal voor de laminaatvloer, het hele huis in een keer lekker schoon, perfekt gewoon

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:06
    Permalink

    Lijkt me heerlijk doe graag mee ! Heb een hekel aan dweilen en wil het daarom nog wel eens uitstellen maar dit zou de perfecte uitvinding zijn ! Ben er in ieder geval erg nieuwsgierig naar geworden

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:09
    Permalink

    Woooww hallo, jazeker doe ik mee!! Ben erg benieuwd naar de Bissell..

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:11
    Permalink

    Wauw wat een geweldige uitvinding! Met kinderen en dieren in huis blijf ik aan de schoonmaak. Toch stofzuig ik een paar keer per dag, omdat er dan weer kraaltjes o.i.d. Overal liggen. Ook woon ik in een oud huisje, waar het stof maar blijft komen. Als ik klaar ben ligt het er bij wijze van spreken weer ???? Net als jij heb ik ook zon hekel aan dweilen, zeker omdat dan net de hond met vieze pootjes binnen komt lopen. Dit lijkt me echt de ideale uitvinding, je zou me een gelukkig mens maken!!! ????

    Beantwoorden
    • 24/02/2016 om 19:12
      Permalink

      Die vraagtekens waren bij mij Smileys 🙂 die pakt ie helaas niet! Hihi

      Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:14
    Permalink

    Wauw lijkt mij een hele geweldige uitvinding! Met een hond en een kindje van 2 in huis zou ik dit wel heel erg goed kunnen gebruiken. Iedere dag poets ik de vloer want ik kan heel slecht tegen viezigheid. Dus dit zou de perfecte uitvinding voor mij zijn.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:16
    Permalink

    Wat lijkt mij dit een fantastisch apparaat. Want met een kind van 16 maanden die weigert te lopen en dus het hele huis Door kruipt en onze lieve labrador die graag in de viezigheid duikt bij een wandeling zou dit mij heeeel veeeel tijd en ergenis moeten schelen. En die tijd wil ik liever aan mij kleine man besteden dan zo op handen en knieën Door het huis heen te gaan om te dweilen (ja op handen en knieën want met een mop ofzo krijg ik de vloeren nooit mooi schoon)….

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:17
    Permalink

    Ja super handig met mijn twee poezenkinders en mijn babygirl op komst!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:19
    Permalink

    Zo kijk dat is nu eens een geweldige uitvinding. Een die ik heel graag zelf zou willen testen. Zeker nu ons mannetje van bijna 11 maanden vrolijk begint rond te kruipen. Wij hebben ook 3 schatten van een poezebeesten. Daarom staat hygiëne wel bovenaan nu liam over de grond tijgert. Mij lijkt deze dan ook ideaal omdat hij stoomreinigt en zo het grootste deel van de bacteriën dood. En natuurlijk lekker snel stofzuigen en dweilen erachteraan. Ik geef ons gezinnetje daarom ook graag op voor deze super gave te gekke awesome uitvinding hihi misschien dat zelfs mn man nu zin krijgt om aan de slag te gaan hahaha

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:20
    Permalink

    Oh wauw… Lijkt me helemaal geweldig om dit toffe apparaat te winnen! Ben er net achter dat ik enorm allergisch ben voor stof, zwaar hooikoorts heb ect. En dan ook nog eens 2 kleine kids in huis.. Dan is het dus dubbel handig om de vloer goed schoon te hebben en houden! En een apparaat dat de vloer en stofzuigt en meteen dweilt?! Wauw… Dat geeft mij weer extra tijd die ik kan besteden aan het samen met m’n kids op de vloer te spelen! Zonder contstant te niezen 😉 Dus nu maar heeeeel hard duimen!!!!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:22
    Permalink

    Zo’n snelle ‘dweil’ lijkt me erg handig nu we begonnen zijn met oefenen op het potje…

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:22
    Permalink

    Ooh ideaal met een kleine man van 9 maandjes, die alleen maar wil kruipen en dan in combinatie met 2 honden, die al het hele jaar in de rui zijn. Ik heb meestal ook nog eens weinig tijd om het huishouden te doen ivm nachtdiensten.
    Deze stofzuiger/dweil ontneemt mij veel werk en tijd en die kan ik weer extra aan de kleine man besteden : )

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:28
    Permalink

    Oh wow, hier ga je zingend de kamer door, en zonder tegenzin, whahaha, ideale combo dus, probeer hem graag uit;)))

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:32
    Permalink

    Wat een handig ding! En fijn dat hij weinig opbergruimte vraagt. Ik heb ook een hekel aan dweilen en de stofzuiger is ook hier wel aan vervanging toe, dus ik maak heel graag kans. Ben heel benieuwd hoe het in de praktijk werkt 🙂

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:36
    Permalink

    Aahh, tof! Deze schoonmaakfreak zou dit geweldig vinden! 🙂

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:37
    Permalink

    Nou, dit is mijn droomding voor in huis! Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan dweilen…. Zo onhandig met 2 kinderen, die er dan weer doorheen lopen..,, en om het dan pas te plannen als ze allebei op bed liggen, dan heb ik geen zin meer.
    Perfect dus als het zo snel droogt! En de 2 in 1 functie is ook superhandig. We hebben gewoon te weinig ruimte in de trapkast en bewaren daarom de stofzuiger op zolder…
    Deze past dus mooi wel in de trapkast.
    Ga dus heel hard duimen!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:50
    Permalink

    Ik heb ook zo’n gruwelijke hekel aan dweilen,.. Ik laat het aan de schoonmaakster over die 1 keer in de week komt, maar eigenlijk zou ik het meer moeten doen.. Wie weet met dit apparaat dat de drempel om even te dweilen lager is, omdat het zo makkelijk en snel is (zo klinkt het in ieder geval!)

    Beantwoorden
    • 24/02/2016 om 19:56
      Permalink

      Zo is het ook echt, in plaats van alleen stofzuigen doe je het allebei tegelijk!

      Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:51
    Permalink

    Oh wat zou ik deze graag winnen! Ik heb hier ook 3 kindjes rondlopen waarvan een tweeling van 1,5 jaar die het liefst de hele dag met hun bekers ondersteboven lopen (lees: grote plakzooi) en aangezien dweilen ook niet mijn grootste hobby is zou ik het ook wel willen ervaren hoe het wel zo aangenaam mogelijk kan zijn . Mijn duimen gaan heel hard draaien

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:56
    Permalink

    Woooowww! Die wil ik heeeeel graag winnen! Met een kind en een hond hier is stofzuigen en dweilen wel een heel vaak terugkomend klusje. Helaas komt het dweilen er hier ook niet zo vaak van, omdat ik er na het stofzuigen echt wel genoeg van heb meestal. Hekel aan het huishouden doen 😉
    Zeker met een baby opkomst zou dit me zoooo veel tijd besparen. En ook het feit dat hij weinig ruimte in neemt vind ik super. Onze stofzuiger staat altijd in de weg. En om dat ding nou elke keer weer naar boven te zeulen, heb ik ook geen zin in.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 19:57
    Permalink

    Wauw wat een handig apparaat, ook ik heb drie kleine kinderen en dan wordt er met grote regelmaat geknoeid en moet er gestofzuigd en/of gedweild worden, wat lijkt mij dit handig! Dus doe heel heel graag mee met deze actie!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:08
    Permalink

    De emancipatie is kennelijk volledig aan mij voorbij gegaan, ik word hysterisch blij van een huishoudapparaat! Maar: een schoon huis = een schone geest en dat lijkt me een prachtig streven 🙂

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:09
    Permalink

    Wow , lijkt me super handig … 2 vliegen in 1 klap 🙂 Zou deze heel graag uitproberen!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:11
    Permalink

    Ok, toegegeven, dit apparaat ziet er wel erg handig uit. Ik stofzuig me hier suf met onze twee langharige katten en ik dweil niet zo vaak als ik zou willen door tijdgebrek met de kids en het werk en alles. Volgens mij is dit wel een uitkomst dus ik doe mee 🙂

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:23
    Permalink

    Wauw dat is de droom van iedere huisvrouw ( tenminste de mijne dan) Dat is echt een super ideaal apparaat, Stofzuigen en dweilen in 1 keer. Ik zou hem heel graag willen winnen. Ben natuurlijk een schoonmaak freak zoals je weleens leest en dit lijkt me echt de uitkomst voor mijn grote dweil hekel. Ik ken trouwens nog een paar andere die dit heel goed kunnen gebruiken dus ik ga hem zeker delen via mijn facebook.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:40
    Permalink

    Jahaaaaa, zou super zijn hier! 2 kids en een hond, hoe handig om dan eerst even de stofzuiger en dan de vloer schoon kunnen stomen/dweilen. En we wonen in een oud arbeidershuisje met allemaal kieren en gaten en daarom ook last van naaktslakken (ieeeeuuuw) en een muis, helaas. Ik ga heel hard duimen want het zou hier echt super van pas komen.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:41
    Permalink

    Wow die ziet er handig uit! Misschien dat ik dan ook eens ga stofzuigen/dweilen. Nu doet mijn man het altijd omdat ik er zo’n hekel aan heb 😉

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:46
    Permalink

    Toen ik via mijn collega/jouw man van de week over je website en dit product hoorde werd ik al enthousiast erover, maar nu ik vandaag hoorde dat deze actie zou plaatsvinden werd ik er nog iiietsje enthousiaster over ☺️. We gaan heeel binnenkort verhuizen en met dit apparaat zou dat een hele mooie start zijn natuurlijk. We werken beide en hebben onze eigen 2 rommelmakertjes dus deze combi van een stofzuiger en dweil zou een hoop tijd schelen! Ik ga duimen ????!!!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:50
    Permalink

    Dit product is gewoon voor me gemaakt. ???? wat lijkt me dit handig! Gewoon een stofzuiger en dweil in 1, geweldig! Nou doe graag mee met deze actie. Wie weet wonen we dan straks in een glanzend schoon huis (niet dat het hier vies is hoor ????)

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 20:57
    Permalink

    Ik wist niet dat er zoiets bestond..! Dit is vast uitgevonden door een moeder die het na het stofzuigen ook wel beu was 😉

    Hier in huis is dweilen ook echt een uitstelklus. Ook omdat ik de vloeren en hoekjes dan al echt extra goed schoon wil hebben, anders heb je zoveel viezigheid in je mop. En dat smeer je dan weer zo lekker uit bij een volgende mopronde… 😉
    In de woonkamer ligt (nog) vloerbedekking en om die te reinigen huren we twee keer per jaar een stoomreiniger bij de bouwmarkt maar dit is veeel handiger. En vooral een stuk hygiënischer: bij vlekjes en andere “ongelukjes” kun je direct écht schoonmaken. Ook super qua hygiëne voor de wc.

    En wie weet is een volgende innovatie wel een geluid- en draadloze stofzuiger met ingebouwde muziekafspeelmogelijkheid: gaan we op een dag nog swingend het huis door, net zoals die chocomelreclame van vroeger 😉 Oeps, alweer een heel lange reactie maar kortom: ik snap je enthousiasme helemaal en doe graag mee!

    Beantwoorden
    • 24/02/2016 om 21:39
      Permalink

      Hihi, lange reacties zijn alleen maar leuk! Ik lees ze allemaal 😉 Ook al reageer ik niet altijd (bij een winactie). Leuk dat je ook zo enthousiast bent.

      Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:01
    Permalink

    Ik ben zwaar onder de indruk van dit apparaat.. Ik heb een lichte schoonmaak tik dus alles wat het schoonmaken gemakkelijker maakt is heel erg welkom!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:12
    Permalink

    Oh dit lijkt mij ideaal.. Met een hond en 2 katten en een baby blijf je stofzuigen en dweilen pff haha

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:17
    Permalink

    wow, wow, wow !!! Ik doe dolgraag mee want ik zou het huishouden graag wat sneller en makkelijker willen doen want dan houdt ik meer tijd over voor mijn knappe dochters 🙂

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:29
    Permalink

    Oooh wow, ik haat dweilen!! En ik moet wel 2x per dag want zijn allemaal allergisch. Het lijkt me geweldig om niet meer niezend op mijn k knieën het tapijt boven schoon te maken. Ik die doe zeker mee!!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 21:51
    Permalink

    Met drie kinderen en een kwijlende oude hond weet ik soms niet hoe de troep van de grond afkomt. Dit is de ultieme uitkomst voor al het werk en ik kan dan wanneer de dreumessen naar bed toe zijn even “dol-fijn” snel rond lopen met dit super clean apparaat van Bissell, JA dat wil ik wel!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:01
    Permalink

    Nou toch jammer dat je niet zei dat degene die het langst niet heeft gedweild hem wint. Ik weet zeker dat ik dat namelijk zou zijn. Geen problemen met de was, maar dweilen…… Het is echt hoognodig. En ik heb van die mooie plavuizen met reliëf. Of ik kan hem echt wel heel goed gebruiken dus. Nou ik ga duimen ????

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:01
    Permalink

    Die zou ik we graag willen winnen. Dan hoeft ml niet meer te dweilen voor mij. En die heeft er nog een grotere hekel aan dan mij.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:04
    Permalink

    Wauw, hier doe ik graag voor mee. Door mijn fibromyalgie en ME zijn dit soort klusjes bijna niet te doen. Hopelijk gaat het hiermee een stuk makkelijker.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:13
    Permalink

    Wat een TOPUITVINDING. Gaat een hele hoop gedoe besparen. Als stofzuigen zelfs leuk gaat worden ????. Bovendien heeft mijn hond een hekel aan de stofzuiger en ook aan de dweil, erg irritant. Heeft hij maar een keer een reden om om mij heen te rennen. ???? Alles lekker schoon en haarvrij.

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:31
    Permalink

    Ohhhh dit lijkt me zo heerlijk! Ik heb echt zo 10x niks met dweilen 😀 Dit is ideaal!!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 22:36
    Permalink

    Goh dat zou een verademing zijn! Ik werk 40 uur in de week en heb een dochter van 6! Veel werk in het huishouden dus! Dan zou ik toch wat meer van mijn weekenden kunnen genieten! Ideaal!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 00:07
    Permalink

    Wat een ding!!! Het klinkt helemaal super haha 🙂 hier blijft dat dweilen altojd net wat te lang liggen, oeps…

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 00:10
    Permalink

    Dat lijkt me een geweldig apparaat. Schoonmaken is niet mijn grootste hobby en ik kan zoveel dingen verzinnen die ik liever doe ;D Ik ben altijd op zoek naar dingen die het me makkelijker maken dus ik doe graag mee aan deze winactie!

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 23:16
    Permalink

    Wowwww dat is nog eens een top apparaat ????????. Lijkt me ideaal .

    Beantwoorden
  • 24/02/2016 om 23:34
    Permalink

    Wat een uitvinding, ik ben om na jouw verhaal. Dus wij loten heel graag mee, en duimen nu heel hard.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 06:29
    Permalink

    Zou super goed van pas komen! Onze stofzuiger begint kuren te krijgen na zo’n 6 jaar trouwe dienst. En dweilen bah bah daar heb ik ook echt een hekel aan. Maar met 2 kindjes een hond en 2 katten ontkom je er niet aan om dagelijks te stofzuigen en dweilen. Mijn mailadres is marleendeuning@hotmail.com

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 07:17
    Permalink

    Met veel interesse je blog gelezen en wat is dit GEWELDIG! Ik doe heel graag mee! Super handig voor in ons huis…stofzuigen en dweilen in één dmv de combi stofzuiger en stoomreiniger. Neemt weinig plaats in enz enz wat wil een mens nog meer! Hier een man met allergie en denkelijk een 5 jarige met allergische trekjes (moet nog getest worden wanneer hij de leeftijd van 6 heeft bereikt), deze Bissel Vac & Steam zou perfect passen binnen ons gezien. Plus dat het me ook nog eens ideaal lijkt voor mijn rug. Kortom een duidelijke win-win situatie! Wauwww dit zou een hele mooie verrassing zijn.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 07:30
    Permalink

    Deze winactie komt zo als geroepen! Ik doe dus graag mee 🙂 we hebben nu 2 jaar een zakloze stofzuiger en sinds een paar weken knalt de achterkant ervanaf als we aan het zuigen zijn. Aangezien het best een investering is hebben we nog geen nieuwe gekocht en doen we het met dit rotding.
    Ik ben ook erg benieuwd naar deze combinatiefunctie, dus ga zeker duimen ????
    Je hebt me nieuwsgierig gemaakt hoor hihi

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 08:14
    Permalink

    Stofzuigen dat gaat nog wel, maar dweilen! Ik heb ook nog eens een ruwe vloer dus nest een zwaar klusje. En een behoorlijk oppervlakte, de berging doe ik vaak ook nog mee. Dit ziet er zo relax uit! Ik maak graag kans op dit wonder apparaat!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 10:03
    Permalink

    Wow, met drie koekjesmonsters en wat huisdieren scheelt het de helft van de tijd. Normaal is het eerst stofzuigen en dan dweilen, maar dan hebben de kinderen (en ik) er al tabak van.
    Ideaal lijkt me en bedankt voor de eerlijke review

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 10:57
    Permalink

    Lijkt me geweldig. Want :
    Schoonmaken met kinderen in huis is net zoiets ,als je tanden poetsen
    terwijl je een koekje eet…..

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 11:05
    Permalink

    Wat een handig ding! Precies wat we zoeken. Vriendlief is al dagen stofzuigers aan het vergelijken om aan te schaffen, maar stofzuigen en stomen in een keer is natuurlijk helemaal ideaal. Daar kan geen normale stofzuiger tegenop. Nou is meneer bijna jarig en ik grapte al dat hij een stofzuiger voor zijn verjaardag zou krijgen. Hoe tof zou het zijn om deze te mogen geven 🙂

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 11:08
    Permalink

    Wat een droomapparaat! Ik heb ook een hekel aan dweilen en vind het na het stofzuigen wel leuk geweest en zou dan graag klaar zijn maar ja….Wij hebben geen standaardwoning maar een omgebouwde kantoorruimte als huis en dat betekent in ons geval dat wij geen bovenverdieping hebben. Dus met alleen een kamer en keuken ben ik er niet, de slaapkamers en hal en werkruimte moeten dan ook meteen mee. Kortom, na jouw review ben ik helemaal benieuwd of de Vac&Steam zo goed is. Het zou bij mij bijna een life-saver zijn haha.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 11:28
    Permalink

    Een werelduitvinding!
    Niet alleen de Bissell Vac & Steam, maar ook deze blog.
    Laatsgenoemde is toch erg handig om in aanraking komen die normaal gesproken buiten mijn belevingswereld vallen.
    Want hey, met een budget van de stadsbank en 14 monden te voeden (Waarvan 9 van dieren afkomstig ;-)…) koop ik toch de goedkoopste dweil die ik kan vinden…
    Al loop ik op de huishoudelijke afdeling verlekkerd rond te kijken naar al dat moois wat mijn huishoudelijke talenten zouden kunnen ondersteunen. Maar ontdekken of zulke apparaten handig werken, dat zit er voorlopig niet in. Daarom is deze blog wel fijn. Want ik schreef “om mijn houshoudelijke talenten te ondersteunen”…Maar eigenlijk zou het moeten zijn “om mijn gebrek aan huishoudelijke talenten te verdoezelen”…

    En juist deze apparaten zouden mijn gebreken beter verdoezelen dan dat cheap ass dweiltje wat ik met de hand uit moet wringen…*gruwelt & griezelt*… En nu weet ik dat er huishoudhandschoenen bestaan om minder te gruwelen van alle viezigheid op de gebruikte dweil… Maar eerlijk, dat gevoel van de rubberen handschoenen.. De geur: de griebels lopen over mijn grabbels als ik dat ruik….

    De tijden van op de knietjes dweilen zouden dan ook voorbij zijn.
    Ik begin altijd met dweil om de wisser, maar dweil valt er altijd af.. Uiteindelijk ga ik toch door de knieën. Letterlijk dus. Ik ben erg enthousiast geworden over de Bissell Vac & Steam door je blog.
    Mocht ik ooit de staatsloterij winnen ga ik allemaal apparaten aanschaffen om het huishouden te vergemakkelijken, voor de hulp dan, als ik dan toch rijk ben ;-)…
    Voor nu is het duimen draaien. En net keek ik met een schuin oog naar de vloer, die ook blij zou worden van de Bissell Vac & Steam.
    Maar 2 zieke dochters thuis, en ik moet de ontbijtboel ook nog steeds van tafel halen, en de dweil is vast nog niet gewassen en *insert slecht excuus hier*…

    Ach…Morgen weer een dag!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 11:51
    Permalink

    Ik doe graag mee om kans te maken op dit prachtige apparaat.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 12:03
    Permalink

    Ja hoor ik ben een van de velen die hier natuurlijk aan wil meedoen, het zou het leven weer een stuk makkelijker maken zeker met 4 rondhuppelende kids! Zelf ben ik eigenlijk ook geen dweilfan…dus dit zou mooi zijn!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 12:11
    Permalink

    Jaaaaa ik wil!!! Zeker omdat er in dit gezin ook nog 5 katten rondlopen, heb ik regelmatig het idee dat ik met de stofzuiger en dweil ben getrouwd 🙂 Dit product lijkt me zo fantastisch, dat ik vanaf nu al begin met duimen 😀

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 12:37
    Permalink

    wat zou dit enorm veel tijd besparen met een verharende hond 2 jonge kinderen

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 12:39
    Permalink

    Stofzuigen en dweilen zijn echt de 2 klussen waar ik een vreselijke hekel aan heb…. maar ja het resultaat mag er meestal wel zijn.
    Het zou alleen al veel tijd besparen als het in 1x kan zeker met kleine kinderen en huisdieren. Kunnen we vaker iets leukers gaan doen 😉

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 13:55
    Permalink

    jaaa graag!. Superhandig!.
    Als ik nu schoonmaak thuis, pak ik eerst de stofzuiger, ga daarmee door het huis en dan met de dweil er achteraan. Kom je tijdens het dweilen erachter dat je een stukje niet gezogen hebt, moet je de dweil en stok weer wegzetten, stofzuiger pakken, daarna weer stofzuiger wegzetten en weer dweil en stok pakken. Kortom.. dit zou veel handiger (en leuker) zijn om mee schoon te maken.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 13:32
    Permalink

    Uiteraard. (Bijna) mijn hele huis is heeft pvc of plavuizen dus iedere week weer eerst stofzuigen en dan dweilen. Gaat veel tijd in zitten.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 13:34
    Permalink

    Wauw, klinkt als het ideale apparaat voor ons!
    Ook hier lijkt er soms net of er van alles is blijven liggen na het stofzuigen en dweilen is mijn hobby niet… Deze stoom-dweil-stofzuiger lijkt me ideaal, helemaal met onze 2 kleine smeerpoetsen 😛

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 13:34
    Permalink

    Man man man, wat zou ik blij worden van dit apparaat! Wat een tijd scheelt dat, met een peuter en een kleuter die nogal eens wat op de grond laten vallen… En dan heb ik het nog niet eens over de troep die mijn man ervan kan maken 😉
    Pick me! Pick me!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 14:30
    Permalink

    WOW! Wat een handig multifunctioneel apparaat, zeker voor mensen die astmatisch zijn en last hebben van huismijt is dit ideaal. Natuurlijk loot ik heel erg graag mee! Daarom waag ik meteen een kans.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 14:54
    Permalink

    Deze winactie komt als geroepen! Ik heb net de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild en het zweet staat me op de rug ahaha. Ik doe dus graag mee!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 15:41
    Permalink

    Wat een handig apparaat! Die wil ik wel een plekje geven in ons huis.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 16:50
    Permalink

    Ik doe mee voor mezelf en een klein beetje voor mijn lieve chronisch zieke mama. Ze is echt een schat van een moeder en voor mij echt hét voorbeeld van hoe je de beste moeder ter wereld moet zijn. Omdat ze chronisch ziek is help ik haar met alle liefde in het huishouden, ik neem o.a. het dweilen en stofzuigen voor mijn rekening. Voor mij zou dit echt ideaal zijn, de klok heeft helaas maar 24 uur en mijn tijd is nu erg kostbaar. Dit zou mijn leven zo veel makkelijker maken want dit is echt ideaal. De huidige stofzuiger die ik gebruik heeft een zuigkracht waarvan je spontaan gaat huilen, want je moet ergens zeker drie keer overheen gaan. Het zou zo ontzettend goed van pas komen dus ik kan alleen maar wensen dat ik dit geluk mag hebben.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 17:01
    Permalink

    Wauwie! Wat een handig product. Helemaal met een man, baby en kat in huis…;) Ik doe supergraag mee!!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 18:20
    Permalink

    Dit lijkt me zoo ontzettend handig met mijn altijd knoeiende peuter!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 18:50
    Permalink

    Geweldig, dit is wel een super goede uitvinding. Hier wordt ik echt super blij van, want het is precies zoals je zegt als je alles hebt gestofzuigd is mijn zin om daarna ook nog eens te gaan dweilen er echt wel af. Dit scheelt mij echt veel werk en tijd, doe heel graag mee om kans te maken.

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 19:56
    Permalink

    Wat super en geweldig dat we dit zomaar kunnen winnen 🙂 . Ik zou er enorm blij mee zijn ???????????? en ik heb ook mijn FB- vrienden op de hoogte van deze mooie actie.
    Ik heb geLIKEd, openbaar geDEELd en nu maar hopen en keihard duimen (Y) dat mijn naam straks zal verschijnen 🙂

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 21:06
    Permalink

    ik heb me bedacht dat ik ook wel eens papa’s nieuwe liefde kan worden, want ik heb een broertje dood aan dweilen!

    Beantwoorden
  • 25/02/2016 om 22:02
    Permalink

    Wat een uitvinding. Zou geweldig van pas komen voor al mijn vloeren. Kom maar op zou ik zeggen.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 02:11
    Permalink

    Wat een geweldige uitvinding! Zeker nu hier hondje nummer 3 op komst is en er de eerste maandjes nog wel eens ongelukjes kunnen gebeuren. Ik zou hier heel blij van worden. (Fb Tamara Mara Großmaul)

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 02:54
    Permalink

    Wat een uitkomst! Ideaal, vooral met kleine kinderen in huis! ???? Kortom, ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 06:11
    Permalink

    Een stoomreiniger zou zo welkom zijn hier. Dagelijks word de vloer hier behandeld met sapjes, ranja, melk, warm eten, pap, brood met beleg enz. Ik betwijfel of dweilen dit echt net zo goed reinigt als stomen.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 08:25
    Permalink

    Wow wat een top product! Na een knieblessure blijft stofzuigen & dweilen toch een dingetje. Om zo 2 vliegen in 1 klap te kunnen vangen zou heel goed uitkomen. En het voordeel van het stoom gaat ook nog eens ver boven het klassieke dweilen hier in Huize Balk

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 08:30
    Permalink

    Wauw, dit lijkt net een droom! Ideaal om mijn tegels en kleden in 1x zo schoon te krijgen. Het huishouden wordt zo wat relaxter! Ik maak graag kans!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 09:09
    Permalink

    Zuigen en stomen tegelijkertijd klinkt geweldig! Met twee jonge kinderen mag je vloer wel goed schoon zijn. Helaas kan ik met de oudste er bij niet dwijlen omdat hij nog niet begrijpt dat hij heel voorzichtig moet doen om niet uit te glijden naast dat hij steeds met mijn water speelt. Tegen de tijd dat hij dat begrijpt begint de volgende vast al met mijn water te spelen. Dus hier heeeeeeel graag!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 09:28
    Permalink

    Wat een super gave prijs! Ik ga geen heel verhaal ophangen.
    Ik wil em gewoon HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN en HEBBEN! 🙂

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 11:37
    Permalink

    Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!
    Ik ben hier heel nieuwsgierig naar geworden.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 11:53
    Permalink

    Ik ben nu echt de grootste ster in het schoonmaken… ik vind het veel belangrijk om de tijd met mijn dochtertje Lola door te brengen! Daarom zou de De Bissell Vac & Steam dan ook echt een uitkomst zijn! Deze zou ik dan ook graag willen winnen :3

    Groetjes Fenny! 🙂

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 12:07
    Permalink

    Dat lijkt mij dus een fantastisch ding, ik doe graag mee!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 13:14
    Permalink

    ik ben benieuwd hoeveel vuil er nog van mijn “schone” vloer afkomt 😉 ook in dit huishouden met 3 tieners en 2 poezemonsters zou dit apparaat goed op zijn plaats zijn!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 13:16
    Permalink

    Dit klinkt te goed! Schoonmaken is zo echt niet mijn ding! Vooral dweilen, ik loop al tijden te mopperen dat daar iets op verzonnen moet worden. En als wij nou zo netjes waren in huis…
    Maar nee hoor, de kids, hond, manlief en vooruit ikzelf hebben de gave om de vloeren binnen 1 dag er weer zo uit te laten zien als voor het stofzuigen en dweilen. Je hebt vast wel gemerkt dat ik graag mee doe aan deze mooie actie!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 13:40
    Permalink

    Geniaal! Stofzuigen vind ik inderdaad ook niet zo’n probleem, maar dweilen..yuk! Dweilen zonder het gevoel te hebben te dweilen, lijkt me briljant!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 14:21
    Permalink

    Dit zou voor ons een uitkomst beden! geen sopje meer hoeven maken voor de 35 vierkante meter waar we op leven!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 15:24
    Permalink

    ahhhh maak me gek mijn droom zou uit komen woehaaa zou me een vip mama voelen

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 16:03
    Permalink

    Ik doe graag mee voor dit mooie apparaat, zo handig.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 17:11
    Permalink

    Een tijdje terug heb ik bij de Blokker een stoomapparaat gekocht maar het voldeed totaal niet aan de verwachtingen,Was ook zeer onhandig in gebruik en staat nu bij kennissen die dachten er wel iets mee te kunnen te verpieteren in de garage.
    Omdat ik er toch een wil omdat het me reuze handig lijkt en en na het lezen van het “tellsell “praatje ben ik toch weer enthousiast.
    Een krachtige huishoudelijke hulp waar ik de vloer mee “aan kan vegen” wil ik graag adopteren.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 18:57
    Permalink

    Lijkt me heel fijn een keer te proberen. Al twee keer een stoomreiniger voor onder andere dweilen bij de Aldi gekocht en na een jaar al moeten wegdoen vanwege gebreken. Dit ziet er veel degelijker uit. Hoop dat ik ‘m win.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 21:03
    Permalink

    Lijk me ideaal, ik doe graag mee, zou wel super zijn zeg !!.

    Groetjes van Anneliese

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 21:29
    Permalink

    Ik heb zo’n enorme hekel aan vloeren doen. Zeker in de keuken, als hier “gekookt” (vettig) of “gebakken” (plakkerig) is. Ik hoop op dit apparaat mijn vloer in een handomdraai laat shinen. Daarom doe ik graag mee.

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 21:43
    Permalink

    ooo dit zou wel geweldig zijn!! ik heb een hekel aan dweilen maar met een gezin met drie kinderen en een kat, is dit wel nodig 😉 dit zou dus wel een hele fijne uitkomst zijn!

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 21:57
    Permalink

    Perfect, vooral met een enthousiaste peuter en avontuurlijke dreumes! Tenminste, lijkt mij perfect. Want als ik heel eerlijk ben, dweil ik niet zo trouw als dat ik eigenlijk van mezelf zou moeten…
    Deze BISSEL ‘stoomzuiger’ klinkt ideaal om op een eenvoudige manier ons huis mooi en schoon te houden. Onze kleintjes gaan samen de hele vloer over op ontdekkingstocht, wel zo fijn als het ook een veilige reis is. 😉

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 21:59
    Permalink

    Perfect, vooral met een enthousiaste peuter en avontuurlijke dreumes! Tenminste, lijkt mij perfect. Want als ik heel eerlijk ben, dweil ik niet zo trouw als dat ik eigenlijk van mezelf zou moeten…
    Deze BISSEL ‘stoomzuiger’ klinkt ideaal om op een eenvoudige manier ons huis mooi en schoon te houden. Onze kleintjes gaan samen de hele vloer over op ontdekkingstocht, wel zo fijn als het een veilige reis is. 😉

    Beantwoorden
  • 26/02/2016 om 23:32
    Permalink

    bla bla ik kan wel een heel mooi verhaal vertellen maar het is gewoon vet cool top

    Beantwoorden
  • 27/02/2016 om 00:46
    Permalink

    Lijkt me een handig apparaat en zou het graag in huis hebben voor alles goed zuiver te houden na al mijn klusjes.

    Beantwoorden
  • 27/02/2016 om 08:14
    Permalink

    Als ik het goed begrijp kost het de meeste moeite om hem uit de kast te halen en gaat het daarna (bijna) vanzelf.

    Beantwoorden
  • 27/02/2016 om 19:03
    Permalink

    Heel graag doe ik mee met deze actie!! Na het lezen van jouw verhaal ben ik heel nieuwsgierig (en hebberig, haha!) geworden naar dit apparaat! Met 3 kids en 2 honden is het schoonmaken van de vloer een noodzakelijk kwaad, ik word er inderdaad niet vrolijk van, heb ik net gedweild (als de kids naar school zijn zodat ze niet over de natte vloer heen gaan) dan lopen de honden vrolijk met vieze poten over mijn schone (voor even dan) vloer heen… Daarbij hebben we een hele oude hond die sowieso al snel uitglijd over de vloer, maar wanneer hij nat is na het dweilen kan dat arme beest helemaal niet meer rechtop blijven staan. (en toch blijven proberen hè!!) Dus… dolgraag maak ik kans op de Bissell 1132N Vac&Steam.

    Beantwoorden
  • 27/02/2016 om 22:45
    Permalink

    Verheug mij er op om deze Bissell Vac & Steam te gaan gebruiken!
    Voor de 2 open trappen die ik heb.. voor de kattenharen, voor het vuil van de straat wat hier veel binnen loopt… ideaal!
    En zo compact; haast niet te geloven! Ik ben om, ik wil oooooooook 🙂

    Beantwoorden
  • 28/02/2016 om 10:47
    Permalink

    Wauw dat zou handig zijn. Met mijn hond en katten ben ik dagelijks in de weer met poetsen. Dit zou het wel makkelijker maken!

    Beantwoorden
  • 28/02/2016 om 17:38
    Permalink

    Zo te zien ben ik de zoveelste in het rijtje die wel kans wil maken op dit apparaat. Het zou alvast heel wat tijd besparen, tijd die extra kan doorgebracht worden met mijn kleine meid. Ik vind het altijd zo zonde dat ik aan het poetsen ben terwijl ik eigenlijk tijd zou willen maken voor mijn gezin. Dit zou al zorgen voor wat meer quality-time voor ons, als gezin.

    Beantwoorden
  • 28/02/2016 om 20:59
    Permalink

    Wat een mooie actie! Dit is een apparaat dat natuurlijk geweldig van pas zou komen. Ik doe dan ook graag mee!

    Beantwoorden
  • 29/02/2016 om 09:56
    Permalink

    Oh, wauw, wat een tof apparaat! Natuurlijk zou ik dit graag willen winnen! We zitten momenteel, in afwachting van ons nieuwbouwhuis, in een huurhuis uit 1950 waar eigenlijk alleen maar bejaarden hebben gewoond. Het witte zeil in de keuken in inmiddels bijna zwart en voor mijn gevoel niet meer goed schoon te krijgen. Ik heb al met Dasty op mijn knieën gelegen om de hele vloer te boenen, maar met de tweede op komst, zit dat er nu ook niet meer in. Ik doe dus heeeeel graag mee voor een schoon en hygiënisch huis voor mijn meest dierbare bezit

    Beantwoorden
  • 29/02/2016 om 23:16
    Permalink

    Oh ja dat zou geweldig zijn. Onze stofzuiger heeft het net begeven dus we zijn al aan het oriënteren voor een nieuwe. En inderdaad hier ook een grote hekel aan dweilen (eerlijk gezegd doe ik het bijna nooit), dus dit zou ideaal zijn. In een klein appartement met 2 volwassene en 2 kleine kids is het al snel een bende en met goede apparatuur ga je dan toch sneller aan de slag

    Beantwoorden
  • 01/03/2016 om 14:42
    Permalink

    Deze zou ik zo graag winnen; word ik misschien toch nog eens een poetsprinses!

    Beantwoorden
  • 02/03/2016 om 14:55
    Permalink

    Handig! Zeker nu we net verhuisd zijn en vloeren hebben die perfect zouden zijn voor die mooie apparaat.

    Beantwoorden
  • 02/03/2016 om 19:20
    Permalink

    Deze zou ik heeeeeeeeel graag winnen!!! Ik heb dagelijks/wekelijks ruzie met onze nieuwe vloer! Als ik gedweild heb, kan ik bijna meteen weer dweilen want je blijft vlekken zien….

    Beantwoorden
  • 03/03/2016 om 14:18
    Permalink

    Een stofzuiger en dweil in één, dat klinkt als een ideaal ding! Mijn dweil is laatst kapot gegaan en ik heb mezelf er nog steeds niet toe gezet om een nieuwe te kopen.. Maar met twee kleine hondjes die graag hun haren overal achterlaten én met een baby op komst (wordt precies over een maandje verwacht), is het natuurlijk wél erg belangrijk dat het huis fris en hygiënisch is! Deze Bissell Vac & Steam zou echt super goed van pas komen, fingers crossed!

    Beantwoorden
  • 03/03/2016 om 19:55
    Permalink

    Geweldig! Ik ga na de zomer in Engeland studeren, dus dit apparaat is ideaal om even snel schoon te maken.

    Beantwoorden
  • 04/03/2016 om 22:50
    Permalink

    Zó! Wat een handig apparaat. Dat scheelt mij heel wat werk.
    Had nog nooit van dit apparaat gehoord.
    Als de kleinkinderen bij mij komen spelen, moet ik de vloer altijd goed schoon hebben. Voor dat ze komen en zeker als ze weer naar huis zijn.
    Met deze stofzuiger / dweil wordt dat een fluitje van een cent.
    Graag maak ik een kans.

    Beantwoorden
  • 05/03/2016 om 10:26
    Permalink

    volgens mij deed ik al mee maar ik zie mijn reactie niet meer.
    Doe gewoon nog een poging. Ik ben namelijk echt niet gemaakt voor schoonmaken. Helaas herken ik ook de sporadische momenten niet dat ik met een muziekje op geniet van het echt goed schoonmaken van mijn huis. Dit apparaat zal wellicht een uitkomst zijn. Zou het mij dan toch eens lukken een schoon huis te hebben?

    Beantwoorden
  • 05/03/2016 om 18:19
    Permalink

    Erg praktisch 2-in-1, daarmee bespaar je ruimte! Ik doe graag mee! ????

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.