Skip to Content

Beste Spotify playlist; top 25 lijsten om te luisteren

Beste Spotify playlist; top 25 lijsten om te luisteren

Als je Spotify gebruikt, weet je dat er duizenden verschillende playlists zijn om uit te kiezen. Het kan soms moeilijk zijn om de juiste keuze te maken, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Om je een handje te helpen, hebben we een lijst met de top 25 beste Spotify-playlists met fijne muziek gemaakt die er zijn.

Pop Classics

Als je van popmuziek houdt, is deze playlist een must-have. Het bevat alle klassieke pophits van de jaren 80 en 90, van Michael Jackson tot Madonna.

Hip-Hop Headphones

Of je nu van old school of nieuwe hiphop houdt, deze playlist is een geweldige keuze. Het bevat meer dan 40 uur aan muziek, dus je zult er zeker een paar uur mee kunnen doorbrengen.

Today’s Top Hits

Luister je graag pop muziek en ben je benieuwd naar de nieuwste trends en hits; dan is dit kanaal absoluut een aanrader..

The Ultimate Workout Mix

Als je op zoek bent naar wat motivatie tijdens je workout, is deze playlist precies wat je nodig hebt. Het bevat alle populaire workouthits, van adrenaline pompende EDM tot klassieke rock.

Viva Latina

Even het gevoel van de zomer terugroepen, of het vakantie gevoel thuis creëren? Dat doe je met deze opzwepende latina muziek.

feel good.

Als je een fan bent van feel-good muziek, is dit de playlist voor jou. Het bevat vooral pop- en R&B-songs die perfect zijn om bij te ontspannen of een feestje mee te bouwen.

Mega Hit Mix

Nog een populair kanaal met de nieuwste en meest actuele hits van wereldsterren.

Happy Tunes

Voel je je een beetje down, of ben je gewoon in voor wat vrolijke uptempo muziek dan is deze spotify playlist een echte aanrader. Grote kans dat je niet stil kan blijven zitten.

Acoustic Covers

Heb je weleens zin om wat rustige muziek te luisteren? Deze playlist bevat prachtige akoestische covers van populaire songs. Het is de perfecte soundtrack voor een rustige dag of om gewoon even bij te komen.

Coffeehouse Chill

Als je van rustige muziek houdt die je toch niet in slaap krijgt, is deze playlist een geweldige keuze. Het bevat ontspannende singer-songwriter tracks die perfect zijn voor een kop koffie of thee.

Indie Chillout

Ben je meer van de indie-sound? Dan is deze playlist een geweldige keuze. Het bevat ontspannende tracks van populaire indie-artiesten, van The Paper Kites tot Bon Iver.

Film Scores

Als je van filmmuziek houdt of gewoon van muziek die je doet dromen, is deze playlist een must-have. Het bevat de beste filmmuziek van de afgelopen jaren, van Hans Zimmer tot Trent Reznor.

Game Soundtracks

Of je nu een gamer bent of gewoon van muziek die je doet dromen, is deze playlist een must-have. Het bevat de beste videogamemuziek van de afgelopen jaren, van Journey tot The Witcher 3.

Quality time

Extra van je vrije tijd genieten voor jong en oud.

Pull up hits

Op zoek naar wat nostalgie; op dit kanaal worden regelmatig hits vanuit het verleden opnieuw toegevoegd zodat je weer even terug kan dromen naar dat ene moment.

’90s Pop

Als je van de popmuziek uit de jaren ’90 houdt, is dit de playlist voor jou. Het bevat alle populaire hits van die tijd, van Britney Spears tot N*Sync.

Christmas

Natuurlijk mag de Christmas-playlist niet ontbreken op dit lijstje. Deze playlist zit bomvol met de leukste en meest traditionele Kerstliedjes.

Disco

Disco muziek is eigenlijk nooit echt weggeweest. In deze playlist vind je de leukste en meest dansbare disco tracks.

Rock classics

Een afwisseling van harde rock met de wat ‘mildere’ vormen, je vindt hier ook echte klassiekers terug.

Made in NL

Heb je een voorkeur voor Nederlandstalige muziek, of wil je muziek horen van Nederlandse artiesten dan is deze spotify playlist een aanrader.

Meer playlists vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *