Skip to Content

Beste seksspeeltjes voor koppels; om zowel man als vrouw optimaal te laten genieten

Beste seksspeeltjes voor koppels; om zowel man als vrouw optimaal te laten genieten

Koppels die een fijne en gelukkige relatie hebben, weten hoe belangrijk het is om regelmatig tijd door te brengen met seks. De seksuele activiteit is niet alleen een geweldige manier om de band tussen twee mensen te versterken, het is ook een uitstekende stressverminderend en een bron van ontspanning.

Helaas is niet iedereen in een relatie zo gelukkig en kunnen veel koppels het moeilijk vinden om een ​​gezonde seksuele relatie te hebben. Dit is waar seksspeeltjes een geweldige rol kunnen spelen. Seksspeeltjes zijn een uitstekende manier om je partner echt plezier te laten beleven. Hier zijn de 10 beste seksspeeltjes voor koppels om dit jaar te proberen.

Vibrators

Vibrators zijn een uitstekend seksspeeltje voor koppels omdat ze de meeste vrouwen gemakkelijk tot een orgasme kunnen brengen. Er zijn allerlei verschillende vibrators op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner.

Probeer een trillende bullet of een krachtige wand vibrator, ook heel spannend kan een ei zijn die je ook overdag kan dragen of tijdens een date, geef je partner de afstandsbediening en alleen jullie weten wat er onder de tafel gebeurt… Er zijn ook double joy varianten die voor extra genot zorgen.

Satisfyer

Naast de vibrator is een satisfyer ook absolute aanrader; deze werkt op basis van luchtdruk en is een soort sucker die de clitoris extra masseert. Voor veel vrouwen is dit het ultieme speeltje en de manier om voor het eerst een orgasme te ervaren.

Dildo’s

Dildos zijn een ander geweldig seksspeeltje voor koppels omdat ze de meeste vrouwen tot een orgasme kunnen brengen. Dildos zijn ook leuk om te gebruiken tijdens anale seks. Er zijn allerlei verschillende dildos op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner.

Anale seksspeeltjes

Anale seksspeeltjes zijn een uitstekend seksspeeltje voor koppels die wat anders willen en anale seks willen proberen. Er zijn allerlei verschillende anale seksspeeltjes op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een strapon vibrator zodat ook je partner kan genieten van penetratie. Of probeer eens een anale vibrator of een anale dildo, en kies niet gelijk de grootste maar bouw dit rustig op.

Cock ringen

Een cock ring kan plezierig zijn voor zowel jou en je partner. Cock ringen zijn een geweldige manier om de penis harder en groter te maken, waardoor de seks beter is voor jou en je partner. Er zijn allerlei verschillende cockringen op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die de juiste maat heeft.

Blinddoeken

Blinddoeken zijn een eenvoudig middel om de seks wat te doen opleven en het interessanter en spannender kunnen maken. Er zijn diverse soorten blinddoeken en maskers, maar je kan ook een eigen doek gebruiken daarvoor.

Bondage

Bondage is een uitstekend middel voor koppels die spannende seks willen hebben. Bondage is een geweldige manier koppels die een spannende seksuele ervaring willen hebben. Bondage kan een geweldige manier zijn om de seks interessanter en spannender te maken.

Er zijn allerlei verschillende bondage artikelen op de markt, kies dus iets wat voor jullie allebei goed voelt en bouw dit rustig op. Probeer bijvoorbeeld bondage handboeien, bondage touwen, bondage maskers, bondage-kit of een set handboeien.

SM-speeltjes

SM-speeltjes zijn een uitstekend seksspeeltje voor koppels die SM-seks willen hebben. SM-speeltjes zijn een geweldige manier om de seks interessanter en spannender te maken. Er zijn allerlei verschillende SM-speeltjes op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner. Probeer een SM-kit of een set handboeien.

Sexy lingerie

Sexy lingerie is een uitstekend seksspeeltje voor koppels die een sexy en aantrekkelijke seksuele ervaring willen hebben. Sexy lingerie is een geweldige manier om de seks interessanter en spannender te maken. Er zijn allerlei verschillende soorten voor koppels die erotische seks willen hebben.

Er zijn verschillende sexy lingerie-setjes op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner. Probeer een sexy lingerie-set met kousen of een set met jarretels.

Massageolie

Massageolie is een uitstekend middel voor koppels die een erotische en ontspannende seksuele ervaring willen hebben. Massageolie is een geweldige manier om de seks interessanter en spannender te maken. Er zijn allerlei verschillende massageoliën op de markt, dus het is belangrijk om er een te kiezen die perfect is voor jou en je partner. Probeer een aromatherapie massageolie of een erotische massageolie.

Schoonmaken

Tot slot; Voor je seksuele gezondheid is het belangrijk om seksspeeltjes na ieder gebruik schoon te maken. Dat is niet alleen hygiënischer, maar verlengt ook de levensduur van je dildo’s en masturbators.

Speeltjes gemaakt van hard plastic, siliconen, metaal of glas maak je gewoon schoon met een beetje water en een milde zeep. Doe dit meteen na gebruik. Voor andere materialen gebruik je bij voorkeur een speciale toy cleaner.

Wil je het jezelf extra makkelijk maken? Doe dan voor ieder gebruik een condooms en glijmiddel om je dildo of vibrator. Zo hoef je je speeltjes minder grondig schoon te maken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *