Skip to Content

Beste Netflix series zomer

Beste Netflix series zomer

Netflix heeft ons de afgelopen jaren getrakteerd op enkele ware meesterwerken. De Netflix streamingdienst heeft niet alleen grote hits in eigen land, maar weet ook steeds vaker internationale prijzen in de wacht te slepen.

Deze zomer kunnen we ons weer verwachten aan een aantal nieuwe en spannende series, die perfect bij het weer passen! Hieronder vind je onze top 10 netflix series:

Netflix heeft ons de afgelopen jaren getrakteerd op enkele ware meesterwerken. De Netflix streamingdienst heeft niet alleen grote hits in eigen land, maar weet ook steeds vaker internationale prijzen in de wacht te slepen.

Stranger Things

Deze spannende sciencefiction-serie gaat over een jongen die spoorloos verdwijnt in het plaatsje Hawkins. Zijn vriendinnetjes en moeder gaan op zoek naar hem en komen al snel achter een aantal vreemde dingen.

Stranger Things is een echte Netflix aanrader voor liefhebbers van spannende en mysterieuze series. Dit jaar zijn er net voor de zomer nog een aantal nieuwe afleveringen online gekomen!

The Umbrella Academy

Oktober 1989. 43 vrouwen, verspreid over de hele wereld, bevallen elk van een kind. Het bijzondere is dat geen enkele van de kersverse moeders zwanger was wanneer de dag begon. Sir Reginald Hargreeves, ook gekend als The Monocle, adopteert zes van die kinderen en bereid hen in de Umbrella Academy voor op het redden van de wereld, mocht dit ooit nodig zijn.

Enkele jaren later brengt de plotse dood van Sir Hargreeves zes leden van de ondertussen uit elkaar gegroeide en opvallend disfunctionele familie opnieuw samen. Aan deze onwaarschijnlijke superhelden om het mysterie rond het overlijden op te lossen, alsook de dreigende apocalyps te voorkomen. Gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way.

Peaky Blinders

Peaky Blinders gaat over de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. De hoofdrol wordt gespeeld door Cilian Murphy. In het laatste deel zoekt hij een doel voor de clan in Birmingham en tegelijk wil hij ook rust.

Naast hem keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy en Sophie Rundle terug en heeft de serie een rol voor Stephen Graham. Deze zomer is het 6e en laatste seizoen van deze BBC serie te zien.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een serie die vooral bij jongeren in de smaak valt. De serie gaat over een meisje dat zelfmoord pleegt en aan iedereen die haar heeft laten vallen, een doos met cassettes met opnamen laat en. Deze serie is spannend maar kan ook erg emotioneel zijn.

You Don’t Know me

December vorig jaar ging de serie You Don’t Know Me in première op BBC One en het drama krijgt dit jaar ook een internationale release op Netflix. De vierdelige reeks draait om een jonge man die terechtstaat voor moord en al het bewijs tegen zich heeft.

Dan besluit hij plots zijn eigen verdediging te gaan voeren en vertelt hij in de rechtszaal een bijzonder verhaal over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw. You Don’t Know Me is een tv-bewerking van het boek van Imran Mahmood.

Man vs Bee

Een man raakt verwikkeld in een voortdurend gevecht met een bij terwijl hij aan het oppassen is in een elegant herenhuis. Ondanks vele verwoede pogingen krijgt hij de bij maar niet te pakken. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht? Een nieuw succes van Netflix waarin Rowan Atkinson, bekend van Mr. Bean, de hoofdrol speelt.

The Crown

The Crown is een historische dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II. De netflix serie laat niet alleen het privéleven van de koningin zien, maar ook hoe zij haar rol als koningin vervult. The Crown is een prachtige en interessante serie die zeker de moeite waard is om te kijken.

Orange is the New Black

Deze populaire dramaserie gaat over het leven van een vrouw die na jaren in de gevangenis belandt. Orange is the New Black is een spannende, maar ook humoristische serie die je zeker niet mag missen.

Narcos

Narcos is een spannende en realistische serie over het leven van Pablo Escobar, een van de grootste drugsbaronnen aller tijden. De serie laat zien hoe Escobar zijn criminele imperium opbouwt en hoe de strijd tegen hem verloopt. Narcos is een echte aanrader voor liefhebbers van spannende en realistische series.

House of Cards

House of Cards is een politieke dramaserie over het leven van de machtige en meedogenloze politicus Frank Underwood. De serie laat zien hoe Underwood zijn weg naar de top bewerkt en geeft een interessant kijkje achter de schermen van de Amerikaanse politiek.

Better Call Saul

Better Call Saul is een spin-off van de populaire serie Breaking Bad. De serie gaat over het leven van advocaat Saul Goodman voordat hij betrokken raakt bij het criminele milieu. Better Call Saul is een spannende, humoristische en realistische serie die je zeker niet mag missen.

Game of Thrones

Deze populaire fantasyserie gaat over de strijd om de IJzeren Troon in het land Westeros. De serie is spannend, meeslepend en bovenal erg goed gemaakt. Game of Thrones is een echte aanrader voor liefhebbers van fantasie- en avonturenseries.

Sherlock

Sherlock is een spannende misdaadserie over het leven van de beroemde detective Sherlock Holmes. De serie laat zien hoe Holmes zijn briljante geest gebruikt om criminele zaken op te lossen. Sherlock is een echte aanrader voor liefhebbers van spannende en intellectuele series.

Suits

Suits is een spannende dramaserie over het leven van advocaat Mike Ross. De serie laat zien hoe Ross zijn briljante geest gebruikt om zijn werk te doen, ondanks het feit dat hij geen juridische opleiding heeft gehad. Suits is een echte aanrader voor liefhebbers van spannende en intellectuele series.

Meer series vind je hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *