Skip to Content

Een nieuwe look voor je badkamer of keuken met deze minimale aanpassing

Een nieuwe look voor je badkamer of keuken met deze minimale aanpassing

Ben jij toe aan een nieuwe uitstraling van je badkamer of keuken? Dat kan met deze minimale aanpassing! Een volledige verandering is niet altijd nodig om een nieuwe en frisse look te realiseren in jouw woning. Lees hier het interieur geheim om jouw keuken of badkamer te vernieuwen zonder een grote verbouwing!

Budgetvriendelijke renovatie met nieuwe tegels voor in huis

Je huis op een budgetvriendelijke manier transformeren doe je met het kiezen van nieuwe tegels. Hiermee geef je jouw ruimte een nieuwe uitstraling zonder daarvoor diep in je buidel te moeten tasten. 

Deze toegankelijke manier van renoveren, zorgt ervoor dat iedereen zijn keuken of badkamer een nieuwe look kan geven. Onze tip om de meeste varianten te bekijken? In het noorden van Nederland vind je een ruim aanbod tegels in Leeuwarden

Ga direct heen om jouw nieuwe favorieten uit te zoeken en neem al onze onderstaande ideeën met je mee. Zo kies jij gegarandeerd de perfecte tegel voor een budgetvriendelijke renovatie. 

Welke tegels kies je? 

Door het ruime aanbod aan tegels is het kiezen voor de perfecte tegels een lastige keuze. Zo veel mooie varianten, de één nog mooier dan de ander. Om gefocust te blijven op de soorten en maten die bij jouw woning passen, kun je van tevoren alvast je favoriete vormen en afwerkingen noteren.

Zo kun je onder andere kiezen uit vierkante, rechthoekige of zelfs afgeronde tegels. Ook de finish is aan jou te kiezen. Ga je voor mat of glanzend? Daarnaast is het formaat van jouw nieuwe tegel erg belangrijk. Zo kies je een afmeting die past bij jouw ruimte. 

Kom je er zelf niet uit? Dat is geen probleem. Een tegelhandel helpt jou maar al te graag bij het kiezen van de juiste variant. Zo realiseer je samen de perfecte nieuwe uitstraling voor jouw badkamer of keuken. 

De mooiste kleuren voor in jouw keuken of badkamer

Heb je de vorm, de finish en de afmeting gekozen? Dan is de volgende stap het kiezen van de juiste kleur, of zelfs kleuren. Hieronder lees je diverse opties voor jouw woning die je verder helpen bij het kiezen van een kleur! 

Ton sur ton in de badkamer

Om harmonie in bijvoorbeeld je badkamer te creëren is het kiezen voor ‘ton sur ton’  de perfecte keuze. Deze stijl betekent letterlijk toon op toon en is het combineren van dezelfde kleur in verschillende tinten.

Heb jij dus een wit badkamermeubel? Dan kun je met verschillende witte tinten aan tegels een mooi en rustig effect realiseren. Pas de tegel kleur aan op je huidige badkamer interieur en je hebt direct een samenhangend geheel. 

Dit werkt ook goed voor kleinere ruimtes, omdat de kleuren je badkamer groter laten lijken. Zo voelt het niet alleen harmonieus maar ook erg ruimtelijk.

Neutrale kleuren voor iedere ruimte

Houd je van neutrale kleuren, dan zijn deze ideaal om toe te passen in je keuken of badkamer. Beige, wit, grijs en alle andere neutraal gekleurde tegels zorgen ervoor dat je een tijdloze stijl kiest waar je lang van kan genieten.

Ook geeft dit mogelijkheden om je ruimte zo nu en dan te veranderen met gekleurde accessoires. Hierdoor kan je keer op keer je badkamer of keuken een andere uitstraling geven. 

Blauw en groen in de badkamer

Vind je een kleur in de badkamer leuk, dan zijn blauw en groentinten een aanrader voor jou. Deze kleuren van de zee passen perfect bij een badkamer. Geef de douchewand bijvoorbeeld blauwe tegels en kies groene tegels bij de wasbak.

Deze kleuren zijn daarnaast ook kalmerend die spanning en stress kunnen verminderen. Zo wordt jouw badkamer een plaats om weer helemaal zen te worden na drukke of lange dagen. 

Extravagante tegels met metallic kleuren

Een luxere sfeer aanbrengen in jouw badkamer of keuken kan met een tegel in metallic kleur. Goud, zilver of brons zorgt voor een bijzondere look aan jouw badkamer en keuken en zorgt voor een extravagante uitstraling.

Deze metallic kleuren matchen verrassend goed met veel andere verschillende kleurtinten. Zo passen brons en paars goed met elkaar en is zilver mooi te combineren met grijstinten. De metallic tegels geven een speciale stijl aan je volledige interieur en zorgen voor een unieke badkamer of keuken.

Ga ook voor deze transformatie bij jou in huis

Heb jij alle aspecten van het kiezen voor nieuwe tegels langsgelopen? Dan is het tijd om jouw definitieve keuze te maken! Van vorm tot aan kleur en van patronen tot aan een geheel; met nieuwe tegels zorg jij voor de budgetvriendelijke renovatie in huis die jouw gehele woning transformeert naar een nieuwe look.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *